Autor Wątek: Przestrzegam przed REK Guitars - kompletny brak profesjonalizmu !!!  (Przeczytany 122555 razy)

Offline Gohes

• Colonial Marine
  • Gaduła
  • Szatan, Blasty, Benedykt XVI...
    • J. D. Overdrive
Niektorzy chyba za bardzo czepiaja sie Paoli - ja bym tutaj nie weszyl spisku, ze Pani Wiolonczelistka to Rek, jego znajoma, czy ktokolwiek inny. Napisala swoja opinie, z ktora nie kazdy musi sie zgadzac, ale zeby od razu tak na ostro? Zluzujcie :)

Natomiast co do Pana Reka. Ja rozumiem, ze mogla mu sie zdarzyc wpadka z wioslem, on tez jest tylko czlowiekiem, a nie robotem. Niemniej jednak to nie zwalnia go z uprzejmosci i  zwyklych zasad dobrego wychowania. Swoimi postami na tym forum Pan Radomil potwierdzil niestety swoj brak kultury i szacunku do swoich klientow, jak i innych osob. Tym samym wystawil sobie konkretna opinie (przynajmniej w moich oczach) i nawet jesli okazal by sie zajebistym lutnikiem, a wioslo Marcina to bylaby tylko jednorazowa wpadka, to ja nie chciałbym miec nic wspolnego z tym Panem.

Inna sprawa jest to, jak cala sytuacja z wioslem wyglada - pewnie mozna by sie przyczepic do tego odkrecanego gryfu, itp., ale Andy i Marcin chyba gdzies tam na poczatku zaznaczyli, ze chodzi im o to, aby pokazac 'profesjonalizm' i 'awangardowe poczucie humoru' w/w lutnika.

PS
Z takim poczuciem humoru, jakie nam Pan Rek zaprezentowal z pewnoscia nie mial bym juz znajomych ;)
M: Kobieto, przynieś browar! K: A magiczne słowo? M: Czary mary, podaj browary!