Autor Wątek: jakiej sluchacie muzy  (Przeczytany 56174 razy)

Offline Nitram

• Google Master Class
  • Pr0
  • Beerserker
Odp: jakiej sluchacie muzy
« Odpowiedź #25 28 Kwi, 2008, 21:24:18 »
Ja kiedyś namiętnie słuchałem Limp Bizkit :D Ale to była moja poprzeczka pomiędzy hip hopem a raczej amerykańskim rapem :D Ale w sumie cieszę się, że takiej muzy też słuchałem... Nie jestem totalnie tylko nastawiony na metal itp. choć polskiego szitu nie tykam chyba, że nazywa się Kaliber44 :) Hmmm... Wes świetnie posługuje się wszelkimi delayami, gra jakieś skomplikowane, kosmiczne chordy... Parę razy to nawet basu używał jako gitarki i świetnie to wyszło... Jak mi się przypomni w jakim utworze to dam. Sam LB jest cholernie skomercjalizowany :/ Na płycie którą posiadałem "Chocolate Starfisz and a Hot Dog flejwryd water" (czy jakoś tak) w prawie każdym tekście pada nazwa zespołu :D Do tego fantastyczne pomysły na tekst np. powiedzieć 53 (coś koło tego) razy "FUCK" :)

A co sądzicie o Linkin Parku :) ? Swego czasu również słuchałem namiętnie bardzo... Potem poznałem Metallicę i inne takie i zacząłem wyszydzać :/ Po 3 latach gry na gitarze powróciłem do LP żeby odkryć super płytę Reanimation... Ogółem LP to może nie ma zbyt ciekawych partii gitarowych chociaż każda jak dla mnie idealnie wpasowuje się w cały utwór i nie jest jej ani za dużo ani za mało... Delson pewnie głównie tam pomaga komponować bo strasznej roboty przy gitarach nie ma :D Ale całe LP razem wzięte... Jak dla mnie miód... Świetni muzycy, najwyższa klasa, kompozycje idealne... Niektórym się może nie podobać i stwierdzą, że to dla Hot 14nastek... Pieprze to :D Mi się podoba... A głos Chestera wywołuje u mnie czasami ciary :D
http://youtube.com/watch?v=vmS1dtN_9F8
http://youtube.com/watch?v=dHLIhDSXQXQ

:) Spadam się uczyć gegry :D Jutro zaliczam 1/3 półrocza :D
Some day... She'll be moaning just like i want to...