Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Johnny w 31 Sie, 2010, 11:13:42Witajcie! :OGram już parę lat na gitarze, na razie 6 strun, ale przymierzam się do zakupu siódemki. Słucham każdego rodzaju muzyki! Jestem z Warszawy i uwielbiam piwo. Jeżeli uda mi się upolować jakąś gitarę to na pewno zostanę tutaj na dłużej, a na razie będę siedział głównie w dziale "sprzedam" Forum polecił mi sąsiad którego nicku nie mogę podać, bo nie wiem czy się do mnie przyznaje.Pozdrawiam was a szczególnie nieśmiertelnego-króla.a więc stało się, nabyłem najtandetniejszą 7-mkę jaką widziałem, mianowicie jakiegoś stratocastera JD z floydem ale zawsze coś (na początek)Witam się jeszcze raz gdyż teraz mogę wpadać na forum i będę to czynił
Witajcie! :OGram już parę lat na gitarze, na razie 6 strun, ale przymierzam się do zakupu siódemki. Słucham każdego rodzaju muzyki! Jestem z Warszawy i uwielbiam piwo. Jeżeli uda mi się upolować jakąś gitarę to na pewno zostanę tutaj na dłużej, a na razie będę siedział głównie w dziale "sprzedam" Forum polecił mi sąsiad którego nicku nie mogę podać, bo nie wiem czy się do mnie przyznaje.Pozdrawiam was a szczególnie nieśmiertelnego-króla.