maarioo
Pr0
|
dzisiaj napisałem do Acle'a maila z pytaniem, ile by wziął za samo mixowanie kawałków (w sensie, że wszystko ponagrywane i poustawiane, on tylko bawi sie wtyczkami), które by się mu wysłało drogą elektroniczną. wiecie ile bierze od kawałka? kurwa, 75 funtów! O_O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wuj Batman
Pr0
Tatuś małego Batmanka, defLower gitarka
|
Dzięki maarioo - zrobiłeś za mnie robotę  Z drugiej strony - dla niego to 75 złotych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maarioo
Pr0
|
jakby nie patrzeć, to zapewne tak.
chociaż właśnie mi dopisał jeszcze, że ceny są do negocjacji, bo w tym tygodniu odchodzi z pracy, żeby zająć się nagrywaniem i pracą nad muzyką, więc z chęcią przyjmie jeszcze więcej roboty. noo, to może do 60 funciaków by zjechał heheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
se7en
Predator
Administrator
I tak stroję najniżej!!!
|
Za zajebisty master to nie jest drogo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deely
Gaduła
|
Zakupiłem demko i tak jak przypuszczałem. Brzmienie powala. Jak on to robi, pytam się, no jak? Szacun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
se7en
Predator
Administrator
I tak stroję najniżej!!!
|
Software za 20 k$ i duuuużo nauki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pstry
Gaduła
|
Jak ktoś by chciał sobie tak zabrzmieć to na stronce http://www. myspace. com/4dsounds Acle oferuje usługi matrymonialne. Można sie u niego nagrać i zmiksować. Minus jest jeden, kapele którym robił brzmią identycznie jak Tesseract... Przecież to jest jakaś masakra... brzmienie jakie ukręcił kapeli First Signs of Frost, kompletnie do ich muzy nie pasuje... mało uniwersalny gość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deely
Gaduła
|
To, że te miksy są na jedno kopyto to może i racja, ale czy brzmienie nie pasuje do ich muzyki? Jak dla mnie przez to brzmią bardziej oryginalnie i z większym pałerem (abstrachując od tego czy taki rodzaj muzyki mi się podoba ;-) )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pstry
Gaduła
|
no wg mnie nie pasi to brzmienie. Oczywiście można mowić, że to coś innowacyjnego itp... ale wielu "artystów" tak myślało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fasol
Pr0
|
Jak dla mnie pasuje jak najbardziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BartekL
Pr0
"Ryjem will not play"
|
no wg mnie nie pasi to brzmienie. Oczywiście można mowić, że to coś innowacyjnego itp... ale wielu "artystów" tak myślało  Zbyt nosowe jak dla mnie (gitar)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maarioo
Pr0
|
Panowie... Chłopaki weszli do studia! Na YT pierwsza relacja z nagrywania garów i dla cierpliwych, na końcu video, kilka sekund wydaje mi się, że CF part 2 http://www.youtube.com/watch?v=Iafz6VA9jE4A i tu już chwilę siedzące na YT nagranie - też co nieco ze studia : http://www.youtube.com/watch?v=q5KP_RhJ-poJak dla mnie - najbardziej wyczekiwany materiał tego roku Czuję, że to będzie miazga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dom?n
tytuł srytuł
Pr0
WALKA NA PIĘŚCIE PRZYNIESIE MI SZCZĘŚCIE
|
kuchwa, brzmi obiecujaco.
|
|
|
|
|
|
dbaj o kręgosłup - nie graj zbyt ciężko
Same idea as wymuniany pal wrzucający his bedroom improvisations on various gitarkach.
|
|
|
BartekL
Pr0
"Ryjem will not play"
|
Naewt bardziej, nie mogę sie doczekac tej płyty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomus
Gaduła
|
Naewt bardziej, nie mogę sie doczekac tej płyty Dla mnie to zawsze był zajebisty zespół nawet jeśli na `myspace ` brzmi tak sobie .... Już sie nie mogę doczekać całej płytki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maarioo
Pr0
|
o kurwa, jadę! pewny jesteś, że info prawdziwe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomek
Nowy użytkownik
|
pewne na 666%, spokojnie  mieli byc juz na pierwszej edycji ale wtedy nie wyszlo. teraz im samym zalezalo wiec będą. z tego co pisali okolo. polowy pazdziernika beda mogli oglosic info o nowym wokaliscie jak rowniez jest szansa ze wysla jakies juz calkowicie nowe tracki ktore, beda do sprawdzania m.in. na stronie festiwalu. aha nie wiem czy bede mial czas zagladac tu zbyt czesto wiec w razie jakies pytan organizacyjnych czy okolo festowych kontaktujcie sie najlepiej przez tomek@asymmetry.pl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maarioo
Pr0
|