Autor Wątek: Zespoły grające na siódemkach i ósemkach  (Przeczytany 12070 razy)

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
widzę, że immunitety na pajaca już się skończyły :-\

w temacie - Blindead kurwa
do widzenia.

Offline aralez

• Prawie użytkownik
A od kiedy Metallica gra na siódemkach? Co prawda James ma jakąś, ale podajcie moze kawalek konkretny... [odnoszę się do tego wielgachnego posta]

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
W jakimś teledysku o ile dobrze pamiętam któryś z metallicowców miał siódemkę, w Some Kind of Monster chyba... Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline pan mikos

• Pr0
A od kiedy Metallica gra na siódemkach? Co prawda James ma jakąś, ale podajcie moze kawalek konkretny... [odnoszę się do tego wielgachnego posta]

Somekind Of Monster

Offline pietras93

• Prawie użytkownik
aralez st. anger jest w roznych strojach. w some kind of monster live in studio gra na 7. takie kawalki jak invisible kid czy dirty window pewnie tez

Offline aralez

• Prawie użytkownik
To prawda, grał tam na siódemce. Tyle tylko, ze SKOM jest w dropped C. Na szóstce by nie dało rady?
W Live in Studio , to Dirty Window gra na Les Paulu z gotyckim krzyżem, Invisible Kid jest w drop G#, ale gra go na tym wiośle z zielonymi płomieniami, czyli także szóstce.[a to w końcu dziwne, przecież do Gisów przeznaczone są szódemki.]
« Ostatnia zmiana: 02 Lut, 2011, 20:22:01 wysłana przez aralez »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ale to meta, z nimi zawsze było coś nie tak.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline aralez

• Prawie użytkownik
Zaraz zacznie się offtop na temat: Slayer czy Meta? Jedni napiszą, że oczywiście "Metalica", [celowo błąd], bo znają Enter Sandman, One, Nothing Else Matters, Unforgiven I,i na tym koniec., drudzy napiszą, że nic nie dorówna Zabójcy, bo przesłuchali X razy całą dyskografię, bo Slayer jest ich religią. Przestańmy dyskutować ;).

"WAT?" Do grania w G# stosuje się gitary siedmiostrunowe, bo to tak jak spuścić [przepraszam za wyrażenie] szóstkę do C#.

Jedyne, co chcecie teraz napisać, to "brak mi słów". Przepraszam za załamanie Was nerwowo.  ;D
« Ostatnia zmiana: 02 Lut, 2011, 20:48:20 wysłana przez aralez »

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Chyba Was pojebało. Mam naprawdę zacząć dbać o poziom banami?