Panie i Panowie... oto on! ten, który ujarzmił tego patyka, co to o tym patyku napisali, że "każdy patyk ma dwa końce"!
Znaczy... cześć. To ja jestem ten Tomek, co to go nikt napuścił na PAS. Dzięki za mile słowa pod jeji jej Wykonawcy adresem, spisali się chłopaki
Jest cholernie wygodna, i dzięki staraniom coponiektórych zdobyła juz sobie określenie - wygląda ja PRS, cienka jak Ibanez, a brzmi jak.. PAS z Merlinem
Za kilka pomysłów myślałem że mnie zz_ zabije.
Ale co tam. Po jakimś czasie od zagarnięcia badyla w swoje łapy, zostałem pokonany przez samego siebie i wziąłem się za śrubokręt. Zajrzałem do środka... porównałem z wszystkimi gitarami z jakimi mogłem[znajomi... mniam - kilkanaście naprawdę drogich i dobrych gitar, które mogę pożyczać na jakiś czas...
] i stwierdzam. Gibson, Fender, Ibanez, Mayones - nikt się tak nie stara z kabelkami :mrgreen:
@Zomballo - na górnej główce wyskrobali chłopaki "Shadow&Flame".
Nawiasem, teraz chyba się trochę pobawimy lutownicą, bo mam jeszcze jeden z moich Pomysłów, o których i Przemek, i Przemek coś wiedzą. :mrgreen:
P.S. Set przez który się na tym gra jest równie morderczy...
12-string[niedoinwestowany, bo trochę kasy wrzuciłem w tą i w jeszcze jedną...] BOSS RV-5-Crate PowerBlock
6-string: Dunlop Crybaby Slash Wah - Mesa/Boogie V-Twin - Line6 DL4 drugi Crate PowerBlock jako poweramp
oba wchodzą w Marshalla 2x12
I muszę Wam powiedzieć, że ta gitara robi taką krzywdę na tym zestawie, że na czym bym nie grał, czego bym nie próbował, ZAWSZE wracam do niej skamląc