Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
CytujSzczególnie ograniczenia w avatarach. Co to znaczy, że av jest za duży lub nie jest avatarem, jeśli jest jpegiem, ma 155x155 i waży 27kb??Nie wiem czy zauważyłeś Avatary mają 100x 100
Szczególnie ograniczenia w avatarach. Co to znaczy, że av jest za duży lub nie jest avatarem, jeśli jest jpegiem, ma 155x155 i waży 27kb??
Marcin, zabij mnie. Dopiero Twój post uświadomił mi, że tę ikonkę się klika. Jestem w takim szoku, że napisałbym o tym w temacie "Co was ostatnio zszokowało", gdybym był w stanie cokolwiek napisać.Dziękuję.
silnik ssie mnie coraz bardziej!!!
Ale otwierały się w full wersji kiedy były zgrywane z fotosików, imydższaków i tym podobnych. No i GIFy działały, a teraz różnie z tym...
Haha, Martens był w podobnym szoku jak go uświadomiłem:D
Harv, czy Ty tu jesteś żeby nam utrudniać?
Kcem, zeby "pokaż obrazek" pokazywało go w dużej wersji. W paru przypadkach mała wersja nie pokazuje nic...
Cytat: wuj Batman w 02 Lis, 2010, 11:19:42Harv, czy Ty tu jesteś żeby nam utrudniać? Przypomniał mi się taki cytat: "Oni jeszcze gotowi pomyśleć, że my tu jesteśmy dla nich"
CytujKcem, zeby "pokaż obrazek" pokazywało go w dużej wersji. W paru przypadkach mała wersja nie pokazuje nic...Co? Gdzie ?
Aa no to nie będzie dużych wersji.Niestety szybkość działania to dla mnie priorytet, więc wszystkie zbyt duże avatary są pobierane na serwer i skalowane do 100x100. Stąd jak dasz gifa większego to zostanie przeskalowany i niestety utraci animację, ale nie da się tego zrobić inaczej. Zresztą taka już natura avatara że ma być mały
Jesli Was to pocieszy będzie niebawem fajniejsza galeria tam będziecie sobie mogli spamować tymi dziwactwami
No to nie robię nawet tej galerii, bo i po co mam się spinać, pierdole.
Cytat: Harvest w 03 Lis, 2010, 16:44:57No to nie robię nawet tej galerii, bo i po co mam się spinać, pierdole.Ostatni raz czyjąś galerię odwiedzałem w 2009r. , a ficzer anime avatarów itd. - to było naprawdę everyday sweetness of dis forum...
Cytat: wuj Batman w 03 Lis, 2010, 19:33:25Cytat: Harvest w 03 Lis, 2010, 16:44:57No to nie robię nawet tej galerii, bo i po co mam się spinać, pierdole.Ostatni raz czyjąś galerię odwiedzałem w 2009r. , a ficzer anime avatarów itd. - to było naprawdę everyday sweetness of dis forum...Wuju no offence ale jak chce pooglądać gify to wchodzę na fuckyeahstupidgifs. tumblr.com a nie na sevenstringa żeby czekac 3 minuty aż mi się wczyta temat bo każdy podlinkował avatar po 5mb..
Pewnie Harv zmienił ilość postów na stronę.
Cytat: hawk w 03 Lis, 2010, 20:50:25Pewnie Harv zmienił ilość postów na stronę. Indeed dear Watson Generalnie tematy robią nam się coraz dłuższe, więc na raz ładuje się więcej. Pozmieniałem też limity aktywnych i bardzo aktywnych wątków Bo wątek z 25 to tak trochę nie bardzo aktywny