Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
"Miło się ogląda. Polecam z drugą połówką. W moim przypadku wiadomo... Żytnia."- Amal_68
"Feminizm, to najgorsze, co spotkało kobiety"kobieta
Cytat: wuj Bat w 13 Lis, 2016, 01:21:09"Feminizm, to najgorsze, co spotkało kobiety"kobietaPomijając moje osobiste skrzywienie w tym temacie, to i tak ta kobieta powinna trochę poczytać, zanim zacznie pleść takie bzdury. Nie każda musi się utożsamiać z tym, co robią aktywistki trzeciej fali, ale narzekanie na poprzednie dwie to zwyczajna głupota.
Ciężko pojąć mi kapele, które każą zastanawiać się słuchaczom nad podziałem rytmicznym i innymi bzdetami(...)Przecież ci ludzie nawet nie ubierają się jak metalowcy. Dlaczego nikt nie próbuje mnie zrozumieć?Chyba wiadomo kto
Cytat: gizmi7 w 14 Lis, 2016, 09:59:31Cytat: wuj Bat w 13 Lis, 2016, 01:21:09"Feminizm, to najgorsze, co spotkało kobiety"kobietaPomijając moje osobiste skrzywienie w tym temacie, to i tak ta kobieta powinna trochę poczytać, zanim zacznie pleść takie bzdury. Nie każda musi się utożsamiać z tym, co robią aktywistki trzeciej fali, ale narzekanie na poprzednie dwie to zwyczajna głupota.gizmi, spokojnie, wdech i wydech nie ma co się pakować w kolejną gównoburzę
Myślę, że deczko przybliżenia sytuacji by nie zaszkodziło .
CytujMyślę, że deczko przybliżenia sytuacji by nie zaszkodziło .Standardowy tekst gitarzysty do foki w barze/klubie, w świetle najnowszego projektu antyaborcyjnego.
No trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zderzyć się z faktem, że w tzw. drabinie społecznej pod nami są już tylko dziennikarze sportowi.