Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 180303 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Teraz Episode 1 wystawiasz, jak ja musiałem sobie w trybie pilnym język rosyjski przypomnieć? :)

Przecie ma neta ;). Albo samo spolszczenie. No, cóż - parę dni wolnego, to chciałem zostawić po sobie ślad na Ziemi i ogarnąć klamoty na jamie.
Niedziak i inni - temat samopomocowy, więc wyślecie ile uważacie ;)
Donnie - normalnie, kurde, nie pamiętam - ale jakby co, to dam wszystkie namiary, tylko się dogadajcie z davqoniem. Choć w sumie to davqoniu wygląda na zdecydowanego.

ED: wpłacający mogą sobie wybrać gratisa do kompletu, inaczej rozdam dzieciom na osiedlu.

Posty połączone: 31 Paź, 2011, 11:30:36
davqoniu wygrał ;).
« Ostatnia zmiana: 31 Paź, 2011, 11:30:36 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Ma ktoś może zbędny klucz imbusowy 1/8 cala? Ciężko u mnie w mieście taki znaleźć, a jak już to w kompletach...
Ewentulanie może być taki do trus-roda Fendera(czyli również 1/8) ;)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline wuj Bat

• Pr0
Batman poszedł, a miszcz davcio odpuścił, więc Episode I i reszta nadal do wzięcia za bezcen.
Dokładam jeszcze:
nieużywaną słuchawkę BT Jabra - za przesył i browara:

oraz - ponownie - skórzany, zamykany od góry pokrowiec do SGS.

Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ma ktoś na oddanie jakiś choćby i beznadziejny, siarzący itp distorszyn? Granie na sucho mnie już nuży i potrzebuję czegoś do ćwiczenia...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
a do kompa wpiąć się nie możesz? ;)
do widzenia.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Niby mogę, ale jak podpinam gitę pod DAWa i włączam jakiś przester/ampsima to kurewsko szumi (szczególnie gdy nie "leci" żaden dźwięk) - może robię coś źle, jeśli tak to pomocy (może osobny topik powinienem założyć :F).
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wuju, za ten pokrowiec to bym Cię loffciał.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Ma ktoś z Wawy jakies zbędne żelazko? :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Z racji tego, że budowniczego efektów-amatora chcę przejść na wyższy poziom (średnio-zaawansowany budowniczy amator!), to mam sprawę do Was :D
Jakbyście mieli niepotrzebne lub uszkodzone i niepotrzebne efekty, jakiekolwiek, OD, dist, modulacyjne itd. a zalegają Wam i chętnie je oddacie za dobre piwo plus ewentualny przesył, to dajcie znać. Chętnie je przygarnę, może naprawię, a na pewno je rozbiorę i dokładnie zapoznam się z ich bogatym wnętrzem ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Pokro i słucho już znalazły wcześniej amatorów... Brać więc gry i ruskie nintendo! ;)
Paczki z głów!

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Nie wiem, gdzie się wkleić, żeby wołanie o pomoc zostało usłyszane, może tu.

W piątek, 11.11, jadę w Polskę testować head i muszę zabrać jakąkolwiek paczkę. Słabo mi się robi na myśl o tarabanieniu 2x12.

Czy ktoś z Łodzi byłby tak miły i pożyczył na chwilę sprawne 1x12 ?

Wielkie dzięki.
« Ostatnia zmiana: 10 Lis, 2011, 00:41:20 wysłana przez Ghost_of_Cain »

Offline wuj Bat

• Pr0
To se zajebiście ograsz: na nieznanej pace, w dodatku 112...

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 10 Lis, 2011, 09:10:57 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Musza

• Pr0

Spoiler

Przynajmniej sprawdzi czy działa i czy ma wystarczająco geju, a w dodatku, jak mu się spodoba na 112 to co będzie w majtkach jak podepnie do swojej 212!
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0

Jak jadymy z ziomami do drugiej wsi na nowom dyske, to najpierw bez bagażu, bo rwiemy lokalsowe foki, choć nawijka się nie klei, strachliwe som i niezmacane takie. Jak już się ogarniemy, sprawdzimy konty i damy w ryj komu trza, to dopiero na drugom sobote zabieromy laseczki z naszej wsi, żeby popatrzyły, że my są szefy. Co będziemy od razu wsadzać do bawary nasze suczki - całą drogę bedo marudziły, że ochujeliśmy i że one wolo do "Ibizy".

;-)

No i Musza ma rację - jadę tylko zerknąć, czy lampki grzeją, czy nie był rozkręcany i czy gałeczki gainu są do "11" czy tylko do "10". A dyskoteka tak sprawdzona, że jeśli działa, to nie mam pytań, zabrzmi fajnie z każdą paczką, nawet chipsów. A jak nie, to się paczkie wymieni.

Offline wuj Bat

• Pr0
Osłupiałem, na takie dictum :D.
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Mogę Ci wyrwać pupy z mojego washburna w sumie.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
A cóż to za eksperymenty planujesz z nimi?
Bo też mam od Łoszburna - Wi14 - ale miło by było, gdyby wróciły kiedyś całe :D Całkiem spoko pupy, zwłaszcza mostkowy.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Ma ktoś może zbędny klucz imbusowy 1/8 cala? Ciężko u mnie w mieście taki znaleźć, a jak już to w kompletach...
Ewentulanie może być taki do trus-roda Fendera(czyli również 1/8) ;)
Anyone? :)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Muszę się rozejrzeć - może znajdę :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Mała szansa, że się ktoś znajdzie, niemniej...

Potrzebuję pomocy w Wawie, dzisiaj i to przed południem. Żeby było zwięźle, jako, że z ludźmi na nic się nie można dogadać wiosło jedzie do mnie dzisiaj z synem sprzedającego, autokarem, wyjechało bez mojej wiedzy, ja tylko dowiedziałem się, że jest do odbioru przy muzeum Powstania Warszawskiego na Towarowej między 10.30-45 no i zapewne w trakcie, czy też tuż po tym jak wycieczka krąży po muzeum (czyli jakieś 50 min). Czyli akurat jak mam kolosa, którego nie mam pojęcia, czy uda mi się przesunąć na późniejszą godzinę, bo babka od greki krzywo patrzy na ludzi, którzy chcą mieszać się międzygrupowo.

Tak więc, gdyby ktoś jakimś cudem mógł i chciał odebrać dla mnie to wiosło, będzie miał u mnie dług, dwa piwa, i możliwość zmacania Dżibsona BFG nawet przede mną.  W razie czego mój tel. 504 121 trzy sześć 8

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
Nie chce się ktoś pozbyć taniej karty graficznej na PCI-ex ? Jedyny warunek to HDMI ;) nie musi nawet mieć VGA ;)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
3 miesiące leżał mi 5670. Ledwo ktoś go ode mnie zabrał przedwczoraj, a już 3 osoby pytały czy nie mam karty graficznej;)
Jeżeli byś ją chciał to możesz zostać oficjalnie czwartą osobą, która ode mnie jej nie dostanie.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
No widzisz a ja mam kabel HDMI już 2 miesiące i dopiero teraz  się zabieram za zakup karty ;)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
2 godziny temu dałem kumplowi kabel HDMI z okazji zakupu PS3. Na nową drogę życia ;)
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Oddam za koszt kilku browarków:
- pad do PC firmy Esperanza.
Padzik oczywiście pod USB, stan idealny.
Tak to wygląda:

- płytka PERFECT - XXX
Nowiutka, w Digipacku, zafoliowana. Nietrafiony prezent :P

A jakby ktoś miał to chętnie jakieś niepotrzebne pickupy przyjmę.