Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Mat w 19 Lip, 2018, 10:25:56Jako ciekawostke dodam, ze wioslo skladal swietej forumowej pamieci @Orange.Wrzuć więcej fot, to kupię album Ale serio, gdzie można Was dostać?
Jako ciekawostke dodam, ze wioslo skladal swietej forumowej pamieci @Orange.
Wizyta w Carry i grzebanie w wyprzedażowych koszulkach.
16go w wawie zobaczę swoich dwóch gitarowych idoli Prawdopodobnie sprzedam graty po tym koncercie, ale i tak będzie warto
Paczunię właśnie dostarczył kurier:( Obraz usunięty.)Jeszcze nie wiem, gdzie najpierw świnka zagości, ale już się cieszę
Cytat: Ghost_of_Cain w 13 Sie, 2018, 10:42:41Paczunię właśnie dostarczył kurier:( Obraz usunięty.)Jeszcze nie wiem, gdzie najpierw świnka zagości, ale już się cieszę Każdy śrubek inny
Też dostałem prezent od Pana z wąsem ( Obraz usunięty.)Chyba pierwszy w Polsce Impulse. Grzmi jak pojebany
Otóż jak wczoraj wieczorem na kolacje wjechały 3...TRZY patery sushi na kolacje xDDD Nie ma to jak kobita azjatka hehe xD
Cytat: sharpi2 w 10 Wrz, 2018, 22:57:43Otóż jak wczoraj wieczorem na kolacje wjechały 3...TRZY patery sushi na kolacje xDDD Nie ma to jak kobita azjatka hehe xD