Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: domas w 17 Lip, 2015, 18:08:18Cytat: Aremenius w 13 Lip, 2015, 19:08:07Plus Asus ZenFone 2 w domku Napisz coś o nim Powoli spokojnie, na razie faza testów
Cytat: Aremenius w 13 Lip, 2015, 19:08:07Plus Asus ZenFone 2 w domku Napisz coś o nim
Plus Asus ZenFone 2 w domku
Twój pracodawca to straszne skąpiradło!
Stary komp nie wyrabiał przy większości map w cadzie.
Dziewczyna, co gra w gry. Szczęściarz .
NGD, bardziej niż dowolne święto w ciągu ostatnich 3 lat
Cytat: lwronk w 18 Lip, 2015, 23:12:23NGD, bardziej niż dowolne święto w ciągu ostatnich 3 lat nowy Avemaryjus?
Cytat: wuj Bat w 18 Lip, 2015, 21:43:33Dziewczyna, co gra w gry. Szczęściarz . czy ja wiem? :/ ja to bym wolał taką co by mnie odciągała od komputeraSpoilerco ja gadam...dajcie jakąkolwiek ;(
Cytat: Johnny w 18 Lip, 2015, 22:03:21Cytat: wuj Bat w 18 Lip, 2015, 21:43:33Dziewczyna, co gra w gry. Szczęściarz . czy ja wiem? :/ ja to bym wolał taką co by mnie odciągała od komputeraSpoilerco ja gadam...dajcie jakąkolwiek ;(Oczywiście, zależy na jakim levelu operujesz .
@commelina co prawda to konsole, no ale Spoiler
@commelina co prawda to konsole, no ale SpoilerCo prawda szansa że dziewczyna któregoś z nas będzie wyglądała TAK i zachowywała się TAK jest taka sama, jak na to że Sasha jest dziewicą... Ale pomarzyć zawsze można
@Amal_68 Jakim byłbyś facetem jeśli taka babeczka interesowalaby sie bardziej konsolą niż tobą. Jakoś nie boję sie takich pań ani swych szans u nich nie umniejszam, nie przeszkadzają mi ich sztuczne cycki o ile są sztuczne, wazne jest by chciała ich użyć "przeciwko mnie", a nie ćwiczyła kciuka pilotem czy tam gamepedem czy innym badziewiem