Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Po 7.5 roku, jednym prawie-wywaleniu ze studiów (w pierwszej połowie 2008 było grubo) oraz ponad 5.7k zł. za poprawki różnego rodzaju zaliczyłem ostatni (przed dyplomowym) egzamin na studiach.Od dzisiaj mój cykl życia nie jest regulowany kalendarzem akademickim.
Od dzisiaj mój cykl życia nie jest regulowany kalendarzem akademickim.
Pora brać kredyt hipoteczny, cieszyć się minimum 8h dziennie w robocie, rodzić dzieci i jeździć z nimi za narty w zimie oraz nad morze w lecie
i tak nie znajdziesz pracySpoiler
Cytat: Johnny w 03 Lut, 2015, 19:58:13i tak nie znajdziesz pracySpoilerDwa tygodnie temu zażądałem 50% podwyżki, dostałem ją, po czym oznajmiłem, że spierdalam. Cytat: pivovarit w 03 Lut, 2015, 21:00:21Pora brać kredyt hipoteczny, cieszyć się minimum 8h dziennie w robocie, rodzić dzieci i jeździć z nimi za narty w zimie oraz nad morze w lecie Mówisz jak moja ciocia. Dude, w naszym zawodzie mieszkając w Polsce można zarobić na mieszkanie.Dzisiaj widziałem ogłoszenie, gdzie widełki płacowe były 600-650 (na fakturze) dziennie( ). 4 lata semi-żydzenia i masz jakieś mieszkanie.Nie żebym miał dużą szansę na takie zarobki, ale z połową tego już byłbym wielce szczęśliwy - jak chyba większość.
Cytat: Johnny w 03 Lut, 2015, 19:58:13i tak nie znajdziesz pracySpoilerDwa tygodnie temu zażądałem 50% podwyżki, dostałem ją, po czym oznajmiłem, że spierdalam. Cytat: pivovarit w 03 Lut, 2015, 21:00:21Pora brać kredyt hipoteczny, cieszyć się minimum 8h dziennie w robocie, rodzić dzieci i jeździć z nimi za narty w zimie oraz nad morze w lecie Mówisz jak moja ciocia.
Dzisiaj widziałem ogłoszenie, gdzie widełki płacowe były 600-650 (na fakturze) dziennie( ).
Jestem Dalia, mam spocone genitalia!!! La la la!
Cytat: blackdahlia w 04 Lut, 2015, 17:47:44Jestem Dalia, mam spocone genitalia!!! La la la!Dla potomnych PS. Komuś może potrzebny endorsement? http://www.vaginaguitars.com/endorsements.html
Cytat: majkelk w 04 Lut, 2015, 17:56:08Cytat: blackdahlia w 04 Lut, 2015, 17:47:44Jestem Dalia, mam spocone genitalia!!! La la la!Dla potomnych PS. Komuś może potrzebny endorsement? http://www.vaginaguitars.com/endorsements.htmlich gitary grają tak jak się nazywają...
A teraz chciałbym podziękować @wuj Bat za wspaniały pokaz dojrzałości i kultury w sieci
Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło
Cytat: gizmi7 w 05 Lut, 2015, 00:01:09Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło Brak wyników dla zapytania.Sprawdź pisownię lub spróbuj innego określenia.
Cytat: Johnny w 05 Lut, 2015, 00:16:35Cytat: gizmi7 w 05 Lut, 2015, 00:01:09Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło Brak wyników dla zapytania.Sprawdź pisownię lub spróbuj innego określenia.Kurwełe, faktycznie - dyskretny, nie karnyI ma z czapy 19 like'ów, już nie jest hipsterski