Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1442129 razy)

Offline Musza

• Pr0
a ja 8-∞ z Kielc do Poznania, co drugi tydzień, przez ostatnie 3 lata...  ::)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
O kurwa, współczuję. Ja z Kostrzyna do Krakowa (no właściwie wysiedliśmy w Trzebini z 50 km wcześniej) jechałem z jakieś 13 godzin tylko :X

Marudy pierdolone, ja z Krakowa do Torunia jeździłem 8-10godzin, praktycznie co tydzień, w obydwie strony, przez ostatni rok. Wydałem na pociągi równowartość fajnego customa. Ja dopiero mogę powiedzieć jak bardzo PKP ssie :D
Kraków - katowice to też ciekawe zjawisko. 80 km i 2:20, bez komentarza.

Offline Maciek

• Pr0
Kraków Katowice tylko busem - robienie tej trasy pociungiem to chyba 3 stopień masochizmu

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
O kurwa, współczuję. Ja z Kostrzyna do Krakowa (no właściwie wysiedliśmy w Trzebini z 50 km wcześniej) jechałem z jakieś 13 godzin tylko :X

Marudy pierdolone, ja z Krakowa do Torunia jeździłem 8-10godzin, praktycznie co tydzień, w obydwie strony, przez ostatni rok. Wydałem na pociągi równowartość fajnego customa. Ja dopiero mogę powiedzieć jak bardzo PKP ssie :D
Kraków - katowice to też ciekawe zjawisko. 80 km i 2:20, bez komentarza.

Kraków Katowice tylko busem - robienie tej trasy pociungiem to chyba 3 stopień masochizmu

Dokładnie, tym bardziej że busy Krk-Kat są co 15 minut i dla studenciaków są po dychu. I w busiku jest wifi i busik przyjemnie zapierdala, full wypas
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
po 12;)
Prawda, tak tylko wspomniałem. Sam przestałem jeździć pkp na tej trasie jakieś 3 lata temu. Albo i 4.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD

Ostatnie słowo słowem klucz :D Ja tam jestem zaskoczony, że to nie było 16 godzin ;D

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie

Ostatnie słowo słowem klucz :D Ja tam jestem zaskoczony, że to nie było 16 godzin ;D

Mój personalny rekord - jak jechałem zrobić swojej lubej niespodziankę, wsiadłem do pociągu o 21, wysiadłem o 9tej. Drogą, którą normalnie jeździłem, powiedzmy, 8,5h. PKP, FTW!

Swoją drogą, dlaczego im nie zrobią jakieś nagrody? :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Pewnie, że kurwa marudzę. PKS do poznania normalnie jedzie 2:30, ja jechałem ponad 4. W poznaniu siedziałem półtorej godziny, bo spierdoliły mi dwa pociągi w międzyczasie, potem dwie godziny jazdy do Inowrocławia, na tamtejszym dworcu kolejne 4 godziny czekania, by w 2:40 dojechać do gdańska i siedzieć na przystanku 50 minut w oczekiwaniu na nocny do Pruszcza. Miałem być w domu koło godziny 21, a byłem o 5 rano następnego dnia.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie

Pewnie, że kurwa marudzę. PKS do poznania normalnie jedzie 2:30, ja jechałem ponad 4. W poznaniu siedziałem półtorej godziny, bo spierdoliły mi dwa pociągi w międzyczasie, potem dwie godziny jazdy do Inowrocławia, na tamtejszym dworcu kolejne 4 godziny czekania, by w 2:40 dojechać do gdańska i siedzieć na przystanku 50 minut w oczekiwaniu na nocny do Pruszcza. Miałem być w domu koło godziny 21, a byłem o 5 rano następnego dnia.

Tak serio, to trzeba zrobić bunt na PKP i nie jeździć. Ale zaś samochód też tak tani w Polszczy nie jest...

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Czy ja wiem? Trasa gorzów-pruszcz w dwie strony wynosi mnie okolice 100 zł, a moja kobieta robiąc tą samą trasę samochodem płaci za wachę okolice 150 zł. 4 godziny jazdy, klima, cisza i spokój, fajna muzyka. Myślę, że warto dołożyć te kilka groszy ;)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie
No, ja na pewno będę się w tym roku buntował i nie jeździł PKP bo moja się wprowadza ze mną za tydzień więc już będzie spoko:)

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Wyszedłem na imprezę o 20, wróciłem przed chwilką. Wypiłem całe dwa piwka i nie chciało mi się więcej. Czyżbym odnalazł umiar? :D

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Wyszedłem na imprezę o 20, wróciłem przed chwilką. Wypiłem całe dwa piwka i nie chciało mi się więcej. Czyżbym odnalazł umiar? :D

ja go odnalazłem, kiedy stwierdziłem, że upijanie się w trupa nie jest fajne a posiadanie kaca dnia następnego jest jeszcze mniej fajne :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal

ja go odnalazłem, kiedy stwierdziłem, że upijanie się w trupa nie jest fajne a posiadanie kaca dnia następnego jest jeszcze mniej fajne :D

ja go odnalazłem, kiedy zauważyłem, że moi znajomi przepijają kilka niezłych gitar rocznie ;]

Offline Maciek

• Pr0

Upinanie sie w trupa nie jest fajne ale brak kaca niezalezny od ilosci jest wybitny :)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Szokuje mnie zeście nie uleczyli się na błędach innych, a teraz uznajecie to za osiągnięcie , no ale okiej niech i tak będzie. Jak to mawiał klasyk czasami trzeba sięgnąć dna by mieć sie od czego odbić. ;)
Wiem wiem przesadzam z tym dnem, ale i tak nie kumam frajdy z nadojenia sie do nieprzytomności. Naebany człowiek jest niczym koń gdy poniesie, ten nie ma poczucia granicy zmęczenia, zapierdala az padnie.

Orange

• Gość
Mądrość życiowa w Twoim wieku nie jest niczym dziwnym. :D

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Szokuje mnie zeście nie uleczyli się na błędach innych, a teraz uznajecie to za osiągnięcie , no ale okiej niech i tak będzie. Jak to mawiał klasyk czasami trzeba sięgnąć dna by mieć sie od czego odbić. ;)
Wiem wiem przesadzam z tym dnem, ale i tak nie kumam frajdy z nadojenia sie do nieprzytomności. Naebany człowiek jest niczym koń gdy poniesie, ten nie ma poczucia granicy zmęczenia, zapierdala az padnie.

Jak chcecie się pośmiać to powiem wam, że w życiu wydałem na alkohol nie więcej niż ok 20zł :)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

Jak chcecie się pośmiać to powiem wam, że w życiu wydałem na alkohol nie więcej niż ok 20zł :)

99% czasu na sępa? :D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
To samo przyszło mi na myśl ;D.
Aż takim wielbłądem to ja nie jestem i czasami trzeba się odkazić in vitro no ale kutfa nie do upodlenia ;)
Taa dziękuję Ci Pomarańczowy, baaadzo dziękuję ;)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
nie kumam frajdy z nadojenia sie do nieprzytomności.
Jarek, nie kłam. ;D
synkopy to guwno

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach ;)

Otóż to, a piwo ma dużo witamin... dlatego trzeba go pić równie dużo ;)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
autor filmiku: thanks for watching everyone! good to know i didn't permanently disfigure my left thumb and break my keyboard for nothing.

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Dalej twierdzę, że na dżęt nie da się wyrywać lasek.