Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1443551 razy)

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
« Ostatnia zmiana: 25 Gru, 2013, 14:03:30 wysłana przez Aremenius »

Offline Pronounce

• Pr0
Może ktoś zna : https://www.facebook.com/pages/Jaram-si%C4%99-wydziaranymi-dresami/184474274976595

Ale do rzeczy. Wczoraj z kumplem byłem w barze, jakieś jam session nawet się odbywało. Całkiem zabawnie się "jammowało" z lokalnymi "raperami". Środowisko mieszane, trochę muzykujących, trochę osiedlowych gwiazd hip-hopu, kindermetale itd.
Jakiś koleś pokazał nam z nieukrywaną dumą tatuaż HOOLIGANS na przedramieniu i THUG LIFE na plecach (w takim półokręgu z tribalami).
Ciężko było ale zachowałem powagę.
Zdaję sobie sprawę, że tacy ludzie istnieją ale spotkanie i zobaczenie na własne oczy takiego tatuażu to co innego.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
( Obraz usunięty.)

Oj nie tylko, już nie badzmy tacy samokrytyczni. Jedna firma z juesej wysłała nam towar do Kanady i sami nie wiedzieli dlaczego. Druga bardziej znana, wysłała Didejkowi towar do Łorsoł, jeno tej blżej florydy.

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
A ja nie mówię że tylko i wyłącznie u nas takie akcje, ale na skalę kraju czyli USA - Polska to jednak wypadamy chyba troszkę gorzej (śmieszniej jest przynajmniej ;) )

Offline Dmaligator

• Pr0
A ja nie mówię że tylko i wyłącznie u nas takie akcje, ale na skalę kraju czyli USA - Polska to jednak wypadamy chyba troszkę gorzej (śmieszniej jest przynajmniej ;) )

A ty byleś kiedyś w USA ?
A widzisz ja znam kogoś kto był i powiedział mi to i owo na temat USA na przykład ze wcale tam nie jest tak pięknie jak pokazują.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Znam niejednego, powiem więcej - mam rodzinkę! I nie, nie jest tak pięknie ale tak siak czy srak żyje im się lepiej ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Wszędzie jest lepiej, gdzie nas nie ma, jak głosi stare polskie przysłowie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Większośc ludków z jakimi przyszło nam sie komunikować ,"jedzie" po niektórych firmach kurierskich lepiej jak my po naszej poczcie. Kazdy kraj ma swoje ale fakt mimo wszelakich idiotyzmów i przywar większoć zgodnie twierdzi ze zyje sie tam łatwiej może nie lepiej a łatwiej.

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Potwierdzam :)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
DAT CAVITY!!!

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
W sumie, to producenci gitar powinni pisać, że z floydem, evertunem itp, to tylko semihollow, pół korpusu wypatroszone  :(

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
To jest spóźniona odpowiedź na ES335 - tam blok drewna przez środek, tu środek wypatroszony :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ależ Wy pierdolicie  :facepalm:

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Gitara jak gitara, na chuj drążyć.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Gitara jak gitara, na chuj drążyć.

Chyba nie aż tak głęboko, bo by było na wylot.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Widocznie On widzi to inaczej ... :P

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Dostałem przed chwilą takiego oto maila:

"cześć

Mówię po angielsku i francusku

Nazywam się rokia Panna dodo jestemjedyną córką moich późnych rodziców Mr.and Pani David ojciec dodo szanowany biznesmen (sklep czekolada ) , którzy pracują w stolicy Wybrzeża Kości Słoniowej : To niestety, zmarł w tajemniczych okolicznościach w Francji podczas podróży do ich działalności za granicą 09 wrzesień 2008 . Choć jego nagła śmierć była związana lub podejrzewa się, że zapytał wuj wyjazd z niego w tym czasie , ale Bóg zna prawdę .
Moja matka zmarła , kiedy miałem 11 lat i mój ojciec zabrał mnie tak wyjątkowy . Dziewiąte krzyk przed śmiercią we wrześniu 2008 roku , powiedział, że jego sekretarz , który był z nim w szpitalu , a wykonane 5.500.000 dolarów ( 5.500.000 dolarów ) w banku, i udać się do prawdziwego miasta zostały zamknięte w Abidżan , Wybrzeże Kości Słoniowej .
Powiedział też, że jego sekretarka , co oznacza, że zagraniczne fundusze inwestycyjne do jego śmierci , tylko poznał jego córkę , użył mojego nazwiska jako rodzina funduszy , Zaidi i jego sekretarka powiedziała mi, że gdybym był gotowy pójść do banku i zażądał pieniędzy , jeśli wysłany , spróbuj wybrać partnerów z zagranicy , gdybym miał pieniądze i użyć go do inwestowania w tym sektorze .
) odwiedzający
Sektor transportu 2 )
3 ) ,pięciogwiazdkowy hotel
4 ) Zarządzanie nieruchomościami .
Teraz chcę , aby mi pomóc inwestowania tego funduszu na koncie w tym kraju , jak równieżpieniądze od nowych klientów , i miejsca , o których wspomniałem powyżej ofertą .
Byłammałą dziewczynką , a potem , nie wiem nic na temat biznesu , więcej dowodów liceum i tak naprawdę nie wiem, co robić . Teraz chcę konto za granicą gdzie przenieść, ponieważ dużo podróżuję , co może byćkonsekwencją kryzysu politycznego na Wybrzeżu Kości Słoniowej . Smutna śmierć mojego ojca w moim życiu .
Teraz nie mogłem pokazać mi na to pytanie :
( 1 ) , aby mi pomóc , aby być uczciwym , bo mam czarną rasę .
( 2) może być bardzo niezawodny.
( 3 ) procent ogółu dostępnych jest dobre dla Ciebie
Popieniądze na koncie.
Zadzwoń , i tak szybko, jak to możliwe , i chciałem zadzwonić , i numer faksu , jeśli jesteś gotowy, aby udowodnić istnienie funduszy zgodnie z wymaganymi dokumentami , zobaczyć moją analizę wartości bank oferuje również łatwy łączność .
Dziękuję.
Moje opinie
Ci rokia dodo"

:D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Jeszcze korpus "chambered" a la żipsą i będzie puerwsza w historii paletka do badmintona na bazie gitary elektrycznej:P
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Jeszcze korpus "chambered" a la żipsą i będzie puerwsza w historii paletka do badmintona na bazie gitary elektrycznej:P

Na pewno nie pierwsza :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
O zesz ty panie dziejku....

Orange

• Gość
Wojciech Kilar umarł. Takie to dziwne. Jest, jest i bęc - nie ma...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wiesz, od jakiegoś czasu patrze na powolne umieranie mego teścia, codzienne pieluchy i takie tam, nie zawsze jest bec i nie ma. Jeśli jest bec i nie ma, tzn ze ten człowiek nie istniał w naszej swiadomości tak na prawde. Pewnie dlatego balcki nie płakał po Hanemanie ;)