Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1441972 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Dalej twierdzę, że na dżęt nie da się wyrywać lasek.

dlatego mam jeszcze akustyka żeby...<patrzy na obrączkę na palcu>...a czekaj...za późno  :facepalm:
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ponoć nigdy nie jest za późno.

Offline wuj Bat

• Pr0
Iz tulej tu apollodźiajs, jak mówi piosenka.
Paczki z głów!

Offline escape_artist

• Pr0
Moge co najwyzej pisac lowsongi dla mojej...:D

ona - miales poodkurzac... czemu smieci nie wyrzucone?

ja z gitara - bejbe bejbe bejbeeee! ou jeeee!

....
....
....
<bow chicka bow wow>

:D

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Dalej twierdzę, że na dżęt nie da się wyrywać lasek.

Z moich doświadczeń wynika, że na granie w ogóle się nie da...
Spoiler
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline blackdahlia

• Pr0

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Sonic maximizer w petli amt.  Ja pierdole.  Ten amp sam z siebie gra zajebiście,  a po włączeniu maximizera zajebistosc rosnie.  I to na paczce 2x12 Orange z 'pasywnym'  podbiciem basow za pomoca case'a od paczki, 

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Tak sobie myślę, że koncept z przerobieniem flightcase'a na bass reflex był naprawdę niezły, wiesz? :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Zszokowało mnie jak bardzo fajną gitarą jest Squier Tele Affinity. Bardzo bardzo fajną.

Spoiler

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Mnie rozwalił Classic Vibe. Dałbym głowę,że zrobiłby wielu MiM Fendkom z body jesień średniowiecza.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Spizgałem się wczoraj wieczorem niemiłosiernie. Myślałem, że z nieba lecą meteoryty i będzie apokalipsa :D Położyłem się spać pełen obaw, a z rana w wiadomościach:
Spoiler
:D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
kurwa, zapomniałem o tym, a miesiąc temu sobie zapisałem w telefonie :facepalm:
B ( o ) ( o ) B S

Offline escape_artist

• Pr0
@majkel - najs :D

a ja chcialem obejrzec nawet, bo i żona mi o tym przypomniala wczoraj wieczorem i zdazylem w ciagu godziny zapomniec :facepalm:

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31
damn, lubię takie

Ojapierdole. Pianinowy Bleed jest do tego morderczym soundtrackiem. Strachłę ;_;

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
a moim zdaniem brzmi jak jakieś huiowo zloopowane 8 bitowe gówno :/
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Tak sobie myślę, że koncept z przerobieniem flightcase'a na bass reflex był naprawdę niezły, wiesz? :D

Się policzy się ;)

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Czytajac info o tym jak Google ma w dupie prywatnosc uzytkownikow (wlaczajac w to tych ludzi, ktorzy nie uzywaja nic od googla ale wystarczy, ze wysla maila do gmail) znalazlem to:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-23665490

Pierdolony big broder...

Offline grz_ost

• Pr0
Będąc w Helu widziałem małolatę w koszulce stylizowaną na popularny wzór etykiety Jacka Danielsa... przy czym widniejącym napisem był "Justin Bieber".
 :facepalm: :headache:

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Będąc w Helu widziałem małolatę w koszulce stylizowaną na popularny wzór etykiety Jacka Danielsa... przy czym widniejącym napisem był "Justin Bieber".
 :facepalm:
:facepalm:
i always go full retard

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Polaczki cebulaczki w irlandii chleją na potęgę najtańszy polski browar dostępny w sklepach - Karpackie. Totalny sikacz, w Polsce ok 1,80 zł. Półlitrowa puszka kosztuje tu 2.29 euro średnio, czyli jakaś dycha za czteropak.

Opakowanie sześciu butli meksykańskiej Corony po 365 ml każda kosztuje 9.89 euro.

Nie ogarniam.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
a skąd wiesz że ci ludzie nie próbowali juz tamtejszego jedzenia i może im po prostu nie smakowało? Np jak byłem w bułgarii i próbowałem ich lokalnego jedzenia to stwierdziłem że wolę owoce, pizze lub żarcie z brytyjskiej knajpy, bo jest po prostu lepsze. Pomimo że w domu lubię gotować, to jednak jak gdzieś pojadę, to kultura kuchenna mnie najmniej obchodzi i nie zależy mi na poznawaniu jej ani eksperymentach. Jedzenie to wtedy niezbedny dodatek do reszty wakacyjnych uciech i poświęcam mu na wyjazdach absolutne minimum.

Po za tym często żarcie pizzy i kebabów bierze sie też z nieznajomości języka. Takie fastfoody są dosyć mocno ustandaryzowane międzynarodowo, więc zamówienie ograniczy sie do wskazania palcem, bo składniki, nawet po angielsku, każdy minimalnie rozgarnięty czlowiek rozpozna.

Kwestia wrażliwości żołądka. Moja żona średnio znosi zmiany żywieniowe, więc po co psuć sobie wyjazd jakimiś rewolucjami żołądkowymi?

Kwestie gustu - jak pojadę nad morze to nie zjem ryby i chuj, bo za rybami nie przepadam i nie będę się zmuszał dla jakiejś większej idei

Nie mówię że nie ma osób, którzy po prostu nie spróbują bo nie i chuj, ale jesteśmy w kraju gdzie najbardziej lubi sie rzeczy które sie już zna i wytykanie tego komukolwiek jest po prostu bez sensu. Bo co? Bo Twojemu wysublimowanemu poczuciu smaku przeszkadza że on pije/je to a nie co innego? A co Ci, za przeproszeniem, do tego?
B ( o ) ( o ) B S

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Nie wiem jak Ty, ale jakbym ja miał do wyboru wypić mocz (bo inaczej nie da się określić smaku tego "piwa"), lub dobre piwo, to wybrałbym to drugie.

Inb4 skąd wiesz jak smakuje mocz

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Nie wiem jak Ty, ale jakbym ja miał do wyboru wypić mocz (bo inaczej nie da się określić smaku tego "piwa"), lub dobre piwo, to wybrałbym to drugie.

Inb4 skąd wiesz jak smakuje mocz

Ale dlaczego Ty próbujesz innym dyktować co ma im smakować? Jeśli ten smak komus akurat pasuje  ::)
Bo Ty stwierdziłeś że jest niedobre i koniec kropka, innym też nie może smakować? A może im chodzi po prostu o procenty i tyle, nie o smak?

No i bardziej odnosiłem się do postu MrJ
B ( o ) ( o ) B S