Zresztą bez takich akcji forum straciłoby sporo klimatu. I jeszcze słówko w tym OT - uwierzcie, że zbytnie łagodzenie forumowych obyczajów (chociaż z nadmiarem tolerancji też trzeba uważać!) i usilne ugładzanie treści "bod dziecko sąsiada zobaczy*" wcale nie robi dobrze. Widziałem już takie coś na jednym forum i... i lepiej żeby nikt tego nie próbował, bo do niczego dobrego to nie prowadzi. Naprawdę.
*jakby nie było kilka kliknięć od np. redtube
Równie dobrze mógłbyś napisać że przecież ładowanie zdjęć swojego świeżo wyplutego odbytem stolca nikomu nie szkodzi. Przecież każdy z nas jest o jeden posiłek od kibla.
Zbytnie łagodzenie? Znaczy brońmy naszej wolności do wieszania w całym domu gołych bab i pierdzenia na głosy. Jak długo robisz to w swoim domu, nie daję latającego faka. Ale jak wchodzisz w przestrzeń cokolwiek bardziej zaludnioną to oznaką nie bycia bucem jest takie z niej korzystanie żeby nie wkurwiać wszystkich dookoła right? Więc nie mam pojęcia o co robicie awanturę, jak nie przymierzając palacze o modną ostatnio ustawę. Ktoś urywa od wolności tym że nie ma ochoty patrzeć na zamienianie tego forum w pierdolony spęd najaranych nastolatów?
Wydaje mi się że skoro mamy tutaj ograniczenie wiekowe, to rozmawiam z samymi dorosłymi ludźmi, więc tak też staram się rozmawiać. Bo naprawdę nie chce mi się kruszyć kopii, zwłaszcza że mam większą
A teraz jak się nie podoba to możecie iść zakładać konkurencyjny serwis. Wepchniemy Wam Dexa i on Was rozjebie od środka