Wiem, że to nie NGD, ani nawet NAD, ale kilka słów się należy. Przede wszystkim refleksja - ile człowiek może zrobić jak dostanie GASu, albo się wkurwi...
Pierwszy przypadek zaspokoiłem Batocasterem, potem kostki doprowadziły mnie do szału, więc je odprowadziłem na pocztę
Rozeznanie na naszym forum - i wiem! Wojskowe klimaty w randze G-Majora! Potem poszukiwania kandydata. Ale jak w życiu - byli piękni i wymuskani kawalerowie, jednak z wygórowanymi oczekiwaniami finansowymi (ludzie! póki co musimy żyć z jednej pensji!
), albo niedrodzy - ale szczerbaci, czyli z wylatającą klawiaturą.
Nagle ktoś za granicą przeczytał, że szukam Majora, podrapał się po głowie i stwierdził, że faktycznie czas na coś lepszego, a Pan Major może iść do Wujka. A, że za granicą srają na te parę naszych stówek w tą czy tamtą - wczoraj nastąpił New Effect (Rack
) Day. Wygląd sklepowy, a cena odpadów z allegro, już z wysyłką, ze wszystkim! Any questions?!
(fotki wrzucę soon)
Piszę to, bo chciałbym podziękować Zagranicznemu Koledze z Forum oraz Maćkowi "Koledze Kolegi z Zagranicy", który z narażeniem życia przytargał efekt do Polski. Dla ułatwienia powiem, że przedtem pomagał mi kiedy szukałem EC-1000 i Vipera (ale kogo to w sumie interesuje
) - oraz, że jest na literkę A i mieszka w mieście na L
Kto zgadnie?
Ale jest i Pytanie - jestem lama, to mój pierwszy kontakt z rackiem i broń Boże z rakiem
- jak zrzucić presety/ustawienia do kompa? Jest jakiś program do edycji w kompie?