Autor Wątek: Filmiki [Te głupje i mondre]  (Przeczytany 846285 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Gość z mojego miasta. Mam nadzieję go spotkać wkrótce:

https://www.facebook.com/share/r/15zXa1MkLU/
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Super jak goście są ewidentnie (i zasłużenie) podjarani naszym Dormant Ordeal :headbang:

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Prosto, banalnie - genialnie.

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
 Pełna grubość. Podejrzewam, że gość w trakcie wypowiedzi myśli 10x tyle - skoro przeciętny człowiek 3 do 5 razy ;)

Paczki z głów!

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Pełna grubość. Podejrzewam, że gość w trakcie wypowiedzi myśli 10x tyle - skoro przeciętny człowiek 3 do 5 razy ;)

Chłop pracujący przy produkcie zachwala swój produkt, niespotykane.
Spoiler
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie zgadzam się ;)
Paczki z głów!

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Moment w którym drukarka powie do mnie
Masz absolutną rację! Powinienem zacząć drukowanie zamiast marudzić na pełen kartridż z tuszem.
będzie moim ostatnim momentem na tym świecie. W międzyczasie nadal świat będzie się zachwycał kolejnym modelem językowym, który bardzo stara się udawać świadomego i jednocześnie nie zdradzać skąd nakradł danych do nauki.

Edit: w ogóle nadzieje na przyszłość świata oparte o zaufanie do korporacji - XD
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline wuj Bat

• Pr0
To jest chyba tylko kwestia modelu, z którym się współpracuje. To "ojoj, faktycznie zrobiłam błąd" zapewne zostanie bardzo szybko wyeliminowane. Właściwie bardzo rzadko to się zdarza w modelu płatnym. Zacząłem też robić porównania na LMArena i coś czuję, że Gemini zaczyna mieć przewagę.
Co do rewolucji przemysłowej: mamy najlepsze życie, jakie miał człowiek w historii. Czy dla rodzaju ludzkiego jako całości nie? To akurat możliwe w czasie długim (bardzo długim), gdy uczynimy planetę nie do życia. Jak zwykle - nic nie jest tak proste jak się wydaje w przypadku rzeczy tak złożonych w czasie i strukturze.
Paczki z głów!

Offline excubitor

• Użytkownik
konwersacyjnie gemini jest spoko, do programowania się nie nadaje, wiecznie wyciąga jakieś dane z dupy, albo proponuje niekompatybilne rozwiązania
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline wuj Bat

• Pr0
Może więc wersja pro. Albo ten GPT 5, wersja premium, czy jak tam. To już zastosowania specjalistyczne, trzeba porównywać.
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Praktycznie wszystko związane z “AI” to spekulacyjne gówno, replikowalność w tej gałęzi nauki jest na poziomie poniżej 10%, a większość, w tym “Open” AI nie dzieli się kodem źródłowym ani danymi na których model był trenowany, żeby weryfikować ich doniesienia. Kolejna po krypto bańka spekulacyjna do prania pieniędzy - zresztą zajebiscie, że automatyzujemy pracę kreatywną i np. rzeczy, które robimy jako hobby, ale nie pracę fizyczną XD od razu widać, jak bogole racjonalizują w głowie swój niesprawiedliwy majątek i postrzegają resztę populacji

Spoiler

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
mimo że badania wskazują, że najlepiej to by było w ogóle automatyzować kadry zarządcze, ale to właśnie one napędzają tego cyberpunka.

cybernetyczny imperator :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Pronounce

• Pr0
Praktycznie wszystko związane z “AI” to spekulacyjne gówno, replikowalność w tej gałęzi nauki jest na poziomie poniżej 10%, a większość, w tym “Open” AI nie dzieli się kodem źródłowym ani danymi na których model był trenowany, żeby weryfikować ich doniesienia. Kolejna po krypto bańka spekulacyjna do prania pieniędzy - zresztą zajebiscie, że automatyzujemy pracę kreatywną i np. rzeczy, które robimy jako hobby, ale nie pracę fizyczną XD od razu widać, jak bogole racjonalizują w głowie swój niesprawiedliwy majątek i postrzegają resztę populacji

Spoiler

Amen, dodać tylko do tego największy w historii skok na własność intelektualną ever.
Btw, na Linkedin nie da się teraz wejść bo chyba z 90% wpisów to opinie o Ai pisane przez Ai. Tak dodam od siebie z racji siedzenia w branży kreatywnej: przechajpowane i przyśpieszy pracę w takim samym stopniu jak przeskok z fotografii analogowej do cyfrowej - czyli w ogóle, a raczej dołoży więcej.