Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
od Zyrtecu zaczęła puchnąć.
Alergia?
Hipochondrycy mnie wkurwiają.
Cytat: wrobelsparrow w 08 Cze, 2010, 16:36:05Hipochondrycy mnie wkurwiają.Mnie też! Tak w ogólności. Mam kilkoro takich znajomych, porażka!Ale co do alergii: ja z kolei nie miałem na nic, aż tu z 3 latka temu zaczęło mnie drapać itd. po kiwi A Szymonio męczył się okropecznie, kaszlał tak, aż zwymiotował. Szkoda takiego maluszka. Wiem więc, że alergia może dać po dupie.
a mnie wkurwia ze jest raz goraco, a raz zimno. Teraz mam w huj upal, jak otworze okno to od razu mnie atakuje tona latajacego gowna, ktore ma wyjebane na raidy i inne shity.
Cytat: slayer-66669999 w 10 Cze, 2010, 01:18:07a mnie wkurwia ze jest raz goraco, a raz zimno. Teraz mam w huj upal, jak otworze okno to od razu mnie atakuje tona latajacego gowna, ktore ma wyjebane na raidy i inne shity. Stary, mam 200 metrów do puszczy, wieczorami okna nieraz bywają czarne od komarów i to takich skurwieli o radzieckich gabarytach, takich małych wrednych komarzych Pudzianów, które zabić można chyba tylko młotkiem Sposób na nie jest tylko jeden - moskitiera.
tak jak pisała Amanita
introduction to literature
Leon, jak długo brody nie dotyka wszystko będzie dobrze a jak chodzi o pcię, to wystarczy nicka na polski przetłumaczyć
wkurwia mnie ze nikt nie wytlumaczy po ludzku o co idzie ze skalami...