Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710706 razy)

Offline Turgon

• Gaduła
Jakiś jebany cygan chciał mnie dziś okraść.

Stoje sobie z dziewczyną ładnie jak to gołąbeczkom przystało, na Krakowskim rynku, pod rączkę i podziwiamy tańce i wydziwy grupy jakiejś tanecznej.
I widze jak dwóch takich cyganeczków cwaniaczków stoi za nami. No ale co tam. Tłum był, to niech stoją. No, ale jeden lekutko szturchnął gdzieś po torebce moją pannę. Z początku pomyślałem, że pewno sie przypadkowo otarł, chociaż bardzo sie tym przejął i wykrzyczał kilka razy "oh sorry, sorry". Ale po tym już się kilka razy odwracałem jeszcze, po czym za drugim razem jak się odwróciłem to jeszcze powiedział "I'm sorry" i dał krok w tył, a za dwoma kolejnymi powiedział "why are you so scared ?" i... oddalił się niepewnym krokiem razem z tym swoim kolegą. Co kilka metrów się tylko odwracał i patrzył na mnie. Ja plecak z pleców zdejmuję, a tu kieszonka zewnętrzna odsunięta.

Spoiler
W Krakowie to moresów praktycznie nie ma... U mnie to tylko marzymy o dniu kiedy zalegalizują "sezon na moresa" :>
Ssiecie.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Stoje sobie z dziewczyną ładnie jak to gołąbeczkom przystało, na Krakowskim rynku, pod rączkę i podziwiamy tańce i wydziwy grupy jakiejś tanecznej.
I widze jak dwóch takich cyganeczków cwaniaczków stoi za nami. No ale co tam. Tłum był, to niech stoją. No, ale jeden lekutko szturchnął gdzieś po torebce moją pannę. Z początku pomyślałem, że pewno sie przypadkowo otarł, chociaż bardzo sie tym przejął i wykrzyczał kilka razy "oh sorry, sorry". Ale po tym już się kilka razy odwracałem jeszcze, po czym za drugim razem jak się odwróciłem to jeszcze powiedział "I'm sorry" i dał krok w tył, a za dwoma kolejnymi powiedział "why are you so scared ?" i... oddalił się niepewnym krokiem razem z tym swoim kolegą. Co kilka metrów się tylko odwracał i patrzył na mnie. Ja plecak z pleców zdejmuję, a tu kieszonka zewnętrzna odsunięta.

Spoiler
W Krakowie to moresów praktycznie nie ma... U mnie to tylko marzymy o dniu kiedy zalegalizują "sezon na moresa" :>

I co im zrobisz? Obrazisz wszystkich na śmierc w internecie? :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Matzer

• Gaduła
  • chcę być Pr0
wymiana lamp we wzmaku 584 zł 34 gr... nie wiem skąd na to wezmę...    :'(

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Badyl81

• Prawie użytkownik
  • Octy chlory
5 i ostatni wiersz - to jest kurwa kryzys...

Offline Turgon

• Gaduła

Spoiler

I co im zrobisz? Obrazisz wszystkich na śmierc w internecie? :D

Znalazł się Pan realista, który statystycznie codziennie ubogaca kilkoma swoimi postami to jakże wspaniałe forum.

Gdybym tylko mógł, odebrałbym im wszystkie przywileje i wypędził stąd...
Ssiecie.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Znalazł się Pan realista, który statystycznie codziennie ubogaca kilkoma swoimi postami to jakże wspaniałe forum.

No to mi pokazałeś. A teraz zrób mi ostateczny cios i zakapslokuj mnie na śmierć!

Ten post wyglądał inaczej, ale statystycznie ubogacam to forum przy pomocy wspaniałego 1,456 posta na dzień. A że juz jednego dzisiaj napisałem to teraz mogę napisać tylko 0.456, więc
« Ostatnia zmiana: 02 Wrz, 2013, 22:59:06 wysłana przez g-zs »
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dmaligator

• Pr0
Dawno temu miałem kilku kolesi kaniarów (tak na nich się mówiło).
Całkiem spoko byli.(no siostry mi żaden nie dał no ale to nie o tym).
Jeden mi opowiadał że jak u nich ktoś nie ma słuchu to do grania dają mu kontrabas bo na tym to każdy debil potrafi zagrać :D
No ale to były inne czasy.  Tera takich Cyganów już nie ma. 
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Cóż za pasjonująca dysputa.  Aż musiałem sprawdzić w googlu, co to takiego ten mores.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Przychlast

• Pr0

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Mnie też wkurwiło jak Chrisitan Bale rzucił rolę batmana, żeby grać w piłkę za 100 milionów :/
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jeżeli macie w domu drążki rozporowe to wypierdolcie przez okno, bo można się połamać...
pozdro600
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Bezsenność...

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Bezsenność...

2 lata sie z tym gównem męczyłem. Stay strong :P
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Rozjebałem sobie rytm dobowy pracując po nocach i nie dosypiając  :'( chciałoby się powiedzieć, że sen jest dla słabych, ale insomnia zwyczajnie wkurwia. Człowiek się kładzie spać o 3 w nocy i hooy...

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Rozjebałem sobie rytm dobowy pracując po nocach i nie dosypiając  :'( chciałoby się powiedzieć, że sen jest dla słabych, ale insomnia zwyczajnie wkurwia. Człowiek się kładzie spać o 3 w nocy i hooy...

Mam dokładnie to samo.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars

Na poprawę humoru ;)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
robienie projektu sieciowego na korporacyjnym kompie...
i always go full retard

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Oj potrafi wkurwić. Mój rytm dobowy, jest tak rozjebany, że już chyba nie do poskładania. Każdy tydzień pracuję w innych godzinach, to tego poszczególne dni w tygodniu też lubią wstawiać z dupy. Do tego żona wyjechała, samemu spać nie idzie.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Bezsenność...
Nie pal tyle zioła
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Bezsenność...
Nie pal tyle zioła

Nie tu leży przyczyna. Nie palę zielonego, jak i niczego innego, poza okazjonalną fajką raz na miesiąc-dwa.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Od zioła się lepiej zasypia, FYI
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Nie bendem sobie wstszykiwacz marichuanem, żeby spać :P Pozostaje liczyć na to, że jak za miesiąc przeprowadzę się z dziewczyną do wspólnego mieszkania, coś się zmieni w temacie... Albo chociaż bezsenność przestanie mi aż tak przeszkadzać  :devil:

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
A ja wcale nie namawiam, mówię tylko jak jest. :P
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
A ja wcale nie namawiam, mówię tylko jak jest. :P

jaaaasne ;D