Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709587 razy)

Offline Olcha

• Gaduła
Najbardziej wkurwia mnie sh4.. praktycznie 70% badyli ma tego pupa pod mostem, a ja tak go nienawidzę ;(

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
U nos żodyn nie ma ;D

Offline wuj Bat

• Pr0
Darwinowska teoria ewolucji oznacza przetrwanie najlepiej przystosowanych, niekoniecznie najsilniejszych.

Prawda.
Dziś w firmie była mikro dyskusja jak niewielu stosuje to w praktyce...

Najbardziej wkurwia mnie sh4.. praktycznie 70% badyli ma tego pupa pod mostem, a ja tak go nienawidzę ;(

Nieprawda!
Paczki z głów!

Offline Leswar

• Gaduła
Nie dostałem pracy w muzycznym, bo gość, który był moim jedynym konkurentem wyuczył się kilku punktów więcej z tabelek technicznych akordeonów. Chuja tam, tabelki najważniejsze. Nauczyłbym się ich całych na pamięć lepiej, ale miałem do wyboru - naucz się na 2 ostatnie, najpoważniejsze egzaminy na studiach, albo olej wszystko i ucz się specyfikacji 30 modeli akordeonów z dnia na dzień.

Wkurwiłem się, jadę do Holandii.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Nie dostałem pracy w muzycznym, bo gość, który był moim jedynym konkurentem wyuczył się kilku punktów więcej z tabelek technicznych akordeonów. Chuja tam, tabelki najważniejsze. Nauczyłbym się ich całych na pamięć lepiej, ale miałem do wyboru - naucz się na 2 ostatnie, najpoważniejsze egzaminy na studiach, albo olej wszystko i ucz się specyfikacji 30 modeli akordeonów z dnia na dzień.

Wkurwiłem się, jadę do Holandii.
Ja też. Jakieś konkrety? :)
return to monke

Offline Leswar

• Gaduła
Najprawdopodobniej jadę przez biuro E&A z Raciborza, bo zapisany jestem w kilku, żeby móc coś wybrać. Około połowy lipca planuję wyjazd. Konkretnych info nie mam, bo jadę pierwszy raz i wezmę to, co będzie :D

Offline kguitark

• Użytkownik
Jezu... w jakim muzycznym odpytywali Was z jakichś tabelek o akordeonach?

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Najwyraźniej w takim który sprzedaje akordeony*

*
Spoiler
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Leswar

• Gaduła
Jezu... w jakim muzycznym odpytywali Was z jakichś tabelek o akordeonach?

Akordeony to tam jakaś 1/4 tego sklepu, no ale Szef jest akordeonistą i niezależnie od stanowiska, jakie chcesz objąć, musisz się znać na akordeonach :D A wiosła mają fajne bo same straty, a ja w stratach siedzę. Chujowo, że nie powiedział w twarz, że mnie nie przyjmie, tylko napisał maila zaraz po tym, jak wyszedłem za drzwi.

Nie ma czego żałować, bo i tak już chciałem stamtąd spadać. Gość umówił się na 9:30, a wpuścił dopiero po trzech godzinach (w tym czasie błąkałem się wśród wioseł). Wszedłem tam już lekko podkurwiony, bo kto każe czekać na rozmowę 3h, no ale w końcu i tak zadecydowały punkciki :D

Orange

• Gość
Teściowa.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
No i od 5 dni nic nikogo nie wkurwiało, cuda pany cuda prawdziwe ;D
Wkurwia mnie, że nic Was nie wkurwia!
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
https://www.facebook.com/hcpfestiwal/posts/517263865014080

loool takiej akcji jeszcze nie widziałem. Gruby festiwal (moja kapela, Decapitated, Six Pounder, My Riot ...)

HCP Festiwal
Festiwal się nie odbędzie!!!!! Od wczoraj nie ma kontaktu z organizatorem, szukamy go.

HCP Festiwal
12 minut(y) temu
sluchajcie to nie zart, facet zniknąl, szukaja go managerowie kapel, osoby wspolpracujace i wolontariusze...... .

Jak ktoś pamięta loginy kolegów z Six Pounder, niech da im cynk. Organizator o niczym nie informuje kapel.
« Ostatnia zmiana: 04 Lip, 2013, 11:47:54 wysłana przez Donnie »

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Pogadam z Pawłem z Sixpoundera.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
https://www.facebook.com/hcpfestiwal/posts/517263865014080

loool takiej akcji jeszcze nie widziałem. Gruby festiwal (moja kapela, Decapitated, Six Pounder, My Riot ...)

HCP Festiwal
Festiwal się nie odbędzie!!!!! Od wczoraj nie ma kontaktu z organizatorem, szukamy go.

HCP Festiwal
12 minut(y) temu
sluchajcie to nie zart, facet zniknąl, szukaja go managerowie kapel, osoby wspolpracujace i wolontariusze...... .

Jak ktoś pamięta loginy kolegów z Six Pounder, niech da im cynk. Organizator o niczym nie informuje kapel.
Eee... tak przeglądam tego festiwalowego fejsbuka i nie wygląda mi to profesjonalnie na zorganizowany event. Dizajn strony i zachowanie admina wygląda bardziej na festiwal Disco-Polo...
« Ostatnia zmiana: 04 Lip, 2013, 12:29:05 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
I od początku było mało profesjonalnie.  Już wiele razy spotkaliśmy się z brakiem profesjonalizmu, ale nigdy nie skończyło się odwołaniem tak dużego festiwalu dzień wcześniej :) No i takimi jajami.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wszystko się wyjaśniło! Nareszcie wiem, dlaczego brak powodzenia i już nie mam 19cm! Wyłopotał się! :(

Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Kurwa, czasem na tej wiedzy bezużytecznej takie rzeczy wypisują, że nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać:p
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
a mnie wkurwia dzisiaj koles ze sklepu internetowego ktory na maila z 2 pytaniami odpowiada tylko na jedno zdawkowo, na kolejnego maila w ktorym ponownie zadaje pytanie na ktore w poprzednim nie dostalem odpowiedzi i dodaje jeszcze jedno pytanie dodatkowe, dostaje znowu odpowiedz tylko na jedno pytanie i znowu musze pytac sie jeszcze raz...

EUREKA!!!...wychodzi na to ze nie moge pytac o wiecej niz jedna rzecz na raz :facepalm:

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Ciąg dalszy sprawy festiwalu HCP:

http://instagram.com/p/bW5pPBq58h/?igref=ogexp

I jeszcze jedno wkurwienie:
uwaga uwaga. w emipku w Wawie dalej sprzedają bilety na hcp (i sprzedawali dzisiaj nawet) bo nic nie wiedzieli ! to jakas żenada!

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
a mnie wkurwia dzisiaj koles ze sklepu internetowego ktory na maila z 2 pytaniami odpowiada tylko na jedno zdawkowo, na kolejnego maila w ktorym ponownie zadaje pytanie na ktore w poprzednim nie dostalem odpowiedzi i dodaje jeszcze jedno pytanie dodatkowe, dostaje znowu odpowiedz tylko na jedno pytanie i znowu musze pytac sie jeszcze raz...

EUREKA!!!...wychodzi na to ze nie moge pytac o wiecej niz jedna rzecz na raz :facepalm:

Też mnie to wkurwia. Ktoś prowadzi biznes przez internet i nie potrafi się kontaktować z klientem. Odechciewa mi się z reguły zakupów w takiej sytuacji.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

Też mnie to wkurwia. Ktoś prowadzi biznes przez internet i nie potrafi się kontaktować z klientem. Odechciewa mi się z reguły zakupów w takiej sytuacji.

Najlepsze ze koles przez telefon mowi mi ze przy okacji wyceny transportu zrobi dobra cene na zamowienie (pulap 10 tys. zl bo zamawiam piec, grzejniki itp do domu), mysle sobie fajnie bedzie jak zejda z ceny troche...pytam w mailu o rabat...80zl z ceny pieca moga zejsc.... padlem kurwa, nie no rozjebali mnie dokumentnie:D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline LukasK

• Prawie użytkownik
Wkur.... mnie to że ch... wyszedł z planów wakacyjnych. Kur... kur...

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
mysle sobie fajnie bedzie jak zejda z ceny troche...pytam w mailu o rabat...80zl z ceny pieca moga zejsc.... padlem kurwa, nie no rozjebali mnie dokumentnie

To jest jeden z większych "żenua" sprzedawców - albo powiedz uczciwie że nie dasz zniżki, albo daj ją sensowną. Ostatecznie dorzuć jakiś gratis który może i nie będzie wiele wart, ale ładnie wygląda - bo w/w 80zł z 10000 (0,8%) to żal.pl, ale jakaś pierdółka o zbliżonej wartości już nie.

koles ze sklepu internetowego ktory na maila z 2 pytaniami odpowiada tylko na jedno zdawkowo, na kolejnego maila w ktorym ponownie zadaje pytanie na ktore w poprzednim nie dostalem odpowiedzi i dodaje jeszcze jedno pytanie dodatkowe, dostaje znowu odpowiedz tylko na jedno pytanie i znowu musze pytac sie jeszcze raz...

EUREKA!!!...wychodzi na to ze nie moge pytac o wiecej niz jedna rzecz na raz

Nie, nie możesz. Przeciętny, randomowy człowiek z jakim się kontaktujesz w sklepie/urzędzie/na ulicy/gdziekolwiek to - przepraszam, ale sad but true - debil. Nie zrozumie zdania złożonego, nie wspominając o takim które jest złożone wielokrotnie. Jak zadasz mu więcej jak jedno pytanie, to nie odpowie wcale, albo odpowie na ostatnie zadane bo tylko to zapamięta. Dlatego ja piszę maile w taki sposób:

"plepleplemamkilkapy tań:

1.

2.

3.

pleplepledziękuję"

Rozdzielając pytania i numerując je, jest szansa że nawet w/w debil ogarnie wszystkie i odpowie.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead

Najlepsze ze koles przez telefon mowi mi ze przy okacji wyceny transportu zrobi dobra cene na zamowienie (pulap 10 tys. zl bo zamawiam piec, grzejniki itp do domu), mysle sobie fajnie bedzie jak zejda z ceny troche...pytam w mailu o rabat...80zl z ceny pieca moga zejsc.... padlem kurwa, nie no rozjebali mnie dokumentnie:D

Tia, zgodnie z zasadą - dam 0,1% rabatu i będą mnie kochać. Czasem lepiej nie wspominać o rabatach.

E - żeby nie było, wiem że domaganie się przez klientów rabatu za wszelką cenę w każdej sytuacji bywa upierdliwe, ale ja nie o tym. Pamiętam jak pracując na nartach byłem zażenowany i zniesmaczony jak rodzice dzieciaków próbowali się targować o cenę lekcji już po fakcie.
« Ostatnia zmiana: 05 Lip, 2013, 14:41:00 wysłana przez MadYarpen »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Boście jeszcze wdać po zakonczonej pracy nie usłyszeli cytat z zycia ... mojego... " no to panie jarku dziekujemy super .. no .. to zabieraj pan swoje zabawki i wypierdalaj a jak sie pan bedziesz domagał kasy w sądzie, to mam przygotowane papiery o zaskarzenie pana o utrate zdrowia przez zone."... nadmienie iz zona pedagog szkolny leczyla sie u psychologa czy cuś tam jakies tam nerwice.  Kwestia targowania sie o cene po zakonczonej usłudze to w zasadzie stała sie w pewnym momencie normą. Niczym panowie nie zaskakujecie.

Ale widac trzeba mi było takiego cytatu by zaczac siebie szanować i skonczyć z tym gównem do którego mam nadzieje nigdy nie bede musiał wracać.
« Ostatnia zmiana: 06 Lip, 2013, 14:00:26 wysłana przez commelina »