Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
No my mamy 6 wolne, oni DO 8
Szkoda, że ta darmowa wysyłka nie działa za morze... Posty połączone: 02 Sty, 2013, 12:47:20Szkoda, że ta darmowa wysyłka nie działa za morze...
Kochaneńki . Oni nie mają Gwiazdora tylko dziadka mroza, nie obchodzą w naszym czasie świąt tylko dwa tygodnie później czy tam tydzień i stąd sie do bierze. mają swój kalendarz stąd też powiedzenie ze coś trwa ruski rok.Gdy Ty 24.12 miałeś wolne oni tyrali , wtedy trzeba było sie jest pytać to wy 24go pracujecie ??
No właśnie podobno działa. Sprawdziłem specjalnie i do polszy jest darmowa wysyłka.
Scar Symmetry, Solution.45, Cypecore, Devin Townsend Project, Perihellium (fajny, polski zespół. troche Sybreed, troche Majka Jeżowska. Ogółem fajni)Tu mosz te Perihellium
mnie wkurwiają sklepy internetowe gdzie niby wszystko mają a jak wysyłasz im przelew to po tygodniu dowiadujesz się ze jednak nie mają najgorsze jest to że w przypadku rzeczy którą chcę kupić w kilku sklepach jest to samo (w necie jest - dzwonię i jednak nie ma)
Ogólnie problemy z zasypianiem to u mnie nie nowość, ale bez przesady 7 godzin patrzenia w sufit to troche za dużo.