Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1754302 razy)

Offline Zbir

• Gaduła
nie mogę znaleźc soundu ostatecznego i cierpię.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
wkurwiaja mnie oszusci internetowi...w plecy o jakies  750zl, idziemy jutro na policje, bo przelew zostal zaksiegowany i nie da sie go anulowac a typ bedzie mial pewnie w dupie bank ktory bedzie probowal sie z nim skontaktowac

jak zobaczycie sklep internetowy Center7 to trzymac sie z dala ( wlasciwie to dajcie mi znac, bo poki co po przelewie strona "nagle" nie dziala, maile nie dochodza i chuj by to strzelił....)

kurwaaaaaaaaa :facepalm
« Ostatnia zmiana: 14 Gru, 2012, 14:57:48 wysłana przez escape_artist »
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline escape_artist

• Pr0
Sklep Center7

widzialem, moja żona tez...tyle ze po fakcie :/
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nie nie, ja to wrzuciłem by cała reszta mogła przeczytać.

Offline escape_artist

• Pr0
Nie nie, ja to wrzuciłem by cała reszta mogła przeczytać.

spoko, tak czy inaczej, pewnie zaloze watek zeby wylewac swoje zale i wkurwy, SOON!

Offline LukasK

• Prawie użytkownik
Z tym center7 to niezły przekręt jest. Najgorsze jest to że to ja robiłem temu cwaniaczkowi ten sklep i na moim serwerze jest umieszczony. Już z kobitką z komisariatu się dogadałem w związku z tym i zablokowałem go ale trochę osób naciągnął.

Najciekawsze jest to że w kontakcie z policją byłem od kilku dni i żadnej decyzji nie podjęli. Sam zdecydowałem że go zablokuję żeby ludzi nie naciągali.
Sam też trochę nieprzyjemności miałem z tego powodu bo przecież w stopce mój link do strony firmowej się znajduje. Ludziska dzwonili i się dopytywali i grozili ale co ja mogę zrobić?

PS. Szkoda tylko że trafiło też na kogoś z SS :/

Offline grz_ost

• Pr0
Wkurwiają mnie twory typu Telekomunikacja TelePolska (sic!) albo Telekomunikacja Dzień Dobry (też sic!)...

Dzwoni babka, przedstawia się, jako że jest z Telekomunikacji TelePolska (czy jakoś tam) i mi pierdoli głupoty, że mi przysługuje obniżka abonamentu.. ble ble ble. Jak jej powiedziałem, że nie jestem abonentem tej telekomunikacji od razu się wyłączyła. Czyli z góry wiadomo, że szukają frajerów którzy nabiorą się na podobną do "Telekomunikacji Polskiej" nazwę.

Pieprzyć to kurestwo i te firmy krzaki naciągające klientów.  :evil:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Robi człowiek całymi dniami i nocami jakieś durne projekty na uczelnię albo/lub inne komercyjne gówno za które płacą, a w tym samym czasie nie ma nawet z kim na szałcie pogadać. Co w Wami ludzie?! Za gitary się wzięliście czy ki chuj?! Już nie udawajcie, że macie jakieś życie ;D

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
serial mi się skończył :(
"grałeś kiedyś w samoloty?"

bandit112

• Gość
Gram równiej od mojego perkusisty pobocznego, śmiechowego punkowego zespołu (a siedziałem za bębnami z 6 razy, on gra 6 lat).

Kawałki wymyśliłem fajne (nagrałem, perka z addictive drums), wszystkim wpadają w ucho tylko kurwa nawet na próbach koleś nie daje rady a co najgorsza myśli o graniu koncertów...

Chujowo też, że to mój dobry kumpel, a do metronomu nie mogę go przekonać.

Ogólnie chujnia! :( Bo jak znajdę nowego pałkera to będzie że go wyjebałem, jak nie znajdę to fajny materiał przepadnie i nie będę wyrywał rudych lasek na koncertach!!! :( A jak zagram z nim to będzie wstyd.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
do metronomu nie mogę go przekonać.

Pozbądź się go bo najwyraźniej jest debilem.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Phoenix

• Użytkownik
Sweet 17, miałem jechać na koncert Decapitated + Lost soul, a ta popierdolona rodzinka wszystko zjebała.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Kurwa mać chory jestem. Oskrzela rwą, gardło napierdala, zimno, a jutro kurwa trzeba zapierdalać do szkoły ;\ czy chory czy nie.

bandit112

• Gość
Kurwa mać chory jestem. Oskrzela rwą, gardło napierdala, zimno, a jutro kurwa trzeba zapierdalać do szkoły ;\ czy chory czy nie.

Mnie ostatnia choroba (jakieś 2 tygodnie temu) nauczyła, by nie pić zimnego piwa na 15 stopniowym mrozie w nocy :D

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
możliwe, że nie będę mógł pojechać na Rajd Polski w przyszłym roku :( :( :( :(

Offline sylkis

• Pr0
Ale że kurwa jak, perkowy i nie lubi się z metronomem? /parsing error.../
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

bandit112

• Gość

To jego granie to fuszera, a nie granie. Mam za to już pomysł na innego pałkera, mój drugi kumpel. Z tym że do niego nie miałbym 500m, tylko 20km :( TYLE PALIWA....

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Gram równiej od mojego perkusisty pobocznego, śmiechowego punkowego zespołu (a siedziałem za bębnami z 6 razy, on gra 6 lat).

Kawałki wymyśliłem fajne (nagrałem, perka z addictive drums), wszystkim wpadają w ucho tylko kurwa nawet na próbach koleś nie daje rady a co najgorsza myśli o graniu koncertów...

Ogólnie chujnia! :( Bo jak znajdę nowego pałkera to będzie że go wyjebałem, jak nie znajdę to fajny materiał przepadnie i nie będę wyrywał rudych lasek na koncertach!!! :( A jak zagram z nim to będzie wstyd.

Wkręcaj wszystkim na gigach, że się najebał za bardzo, a jemu zakaż picia :D

A tak poważnie, to też znałem historię o paukerach co metronomu się bali, cóż... bywa, nie?
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Mój perkusista gra z nut...

Orange

• Gość
chyba kłamie?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

To jego granie to fuszera, a nie granie. Mam za to już pomysł na innego pałkera, mój drugi kumpel. Z tym że do niego nie miałbym 500m, tylko 20km :( TYLE PALIWA....

Ja po wyprowadzce z wrocka dojeżdżalem na próby 30 km. A byłem basistą, czyli miałem na starcie 2 razy gorzej :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline gluchy3845

• Gaduła
Granie z perkusistą, który boi się metronomu i gra nie równo to katorga... A co dopiero nagrania :D Po nagrywaniu dema z jednym z takich perkmanów podziękowałem za współprace... Pot lał się po plecach jak za 60 podejściem nie dawał rady zagrać 40 sekundowego intra równo O.o

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Ale za studio się zrzucaliscie, czy on pałcił za siebie? :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline gluchy3845

• Gaduła
Co ty, za jakie studio ? :D Ja z kumplem realizowaliśmy nagranka, ale mnie po nagraniach perki chuj strzelił. Skończyłem obrabiać ścieżki perkusyjne oddałem... i się wykolegowałem bo miałem dosyć :) A nie chciało mi się jeszcze nagrywać gitary jak w praniu okazało się że i tak momentami było nie równo :(