Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704650 razy)

Offline sylkis

• Pr0
A jak macie problemy z regularnością pracy przewodu pokarmowego
Nie, po prostu mamy inaczej uregulowany zegar biologiczny ;)

Ale dobra już, EOT, bo nawet ja wymiękam i czuję się nieswojo jako ten, co mimowolnie wywołał temat, zaraz Yony przyjdzie i mi da pajaca, albo co :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline hdx

• Użytkownik
- Mam kasę, ale nie ma interesujących mnie gitar
- Ten temat ma 2x więcej stron niż ten o tym co nas cieszy ;)

Offline Turgon

• Gaduła
ale używane nie znaczy uszkodzone... Towar niezgodny z opisem? Rękojmia za wady (i wtedy możliwość zwrotu jeśli sprzedający jest osobą fizyczną)? Kilka mozliwości jest, ale wszystko zalezy od tego co było napisane na aukcji
Widzisz, dobrałem mu się już do dupy, ale jak gościu zapadł się pod ziemię to ciężko coś zrobić. Wystawiłem mu negatywa, ale nawet się tym nie przejął, więc wątpię by czymkolwiek jeszcze innym się przejął.
Ssiecie.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ustawiając bramkę szumów za preampem w podzie x3l tracę opcję stereo...
i always go full retard

Offline birthmark

• Gaduła

Zrób sobie customa.

Suto wędlin kładź na chleb

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D

Problem solved.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Turgon

• Gaduła
Wkurza mnie, że znalezienie odpowiedniego mieszkania w Krk graniczy z cudem...
Ssiecie.

bandit112

• Gość
No. :) Trochę kosztują.

Posty połączone: 05 Lip, 2012, 18:04:16
Wkurwia mnie orange i jego ceny, kasa ucieka jak przegoniony dachowiec. Przenoszę numer do play.
« Ostatnia zmiana: 05 Lip, 2012, 18:04:29 wysłana przez bandit112 »

Offline hdx

• Użytkownik
( Obraz usunięty.)
Zrób sobie customa.

Problem w drugą stronę - nie ma aż tyle kasy żeby starczyło na kastoma.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Nie no to problem jest standardowy - nie stać cię na gitarę.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
Zapalenie pochewki ścięgnistej lewego kciuka :( Od 4 miesięcy ścięgno przeskakuje i kciuk boli jak tylko przyciśnie się do gryfu. Na razie lekarz wstrzyknął mi steryd, za 3 tyg będzie kolejny. Nie wiem czy to pomoże i czy kiedykolwiek będę mógł znowu grać. Nie lekceważcie tego, róbcie sobie ćwiczenia rozgrzewające przed grą i nie przeciążajcie palców/nadgarstków, jak boli to odłożyć wiosło i nie dotykać przez minimum 2 dni, bo to może się chujowo skończyć :(

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Zapalenie pochewki ścięgnistej lewego kciuka :( Od 4 miesięcy ścięgno przeskakuje i kciuk boli jak tylko przyciśnie się do gryfu. Na razie lekarz wstrzyknął mi steryd, za 3 tyg będzie kolejny. Nie wiem czy to pomoże i czy kiedykolwiek będę mógł znowu grać. Nie lekceważcie tego, róbcie sobie ćwiczenia rozgrzewające przed grą i nie przeciążajcie palców/nadgarstków, jak boli to odłożyć wiosło i nie dotykać przez minimum 2 dni, bo to może się chujowo skończyć :(

Współczuję. Sam mam paskudną cieśń nadgarstka i niesamowicie dokucza podczas/po grze. :( najgorzej, że często gówno dają takie kuracje, leczy się to chyba operacyjnie.
« Ostatnia zmiana: 07 Lip, 2012, 23:01:53 wysłana przez Jesus »
return to monke

Offline Pronounce

• Pr0
Riffy, swoje własne.
Cieszą ale wnerwiają kiedy chcę sobie porządnie, poprawnie ograć na niskim BPM.

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?

Współczuję. Sam mam paskudną cieśń nadgarstka i niesamowicie dokucza podczas/po grze. :( najgorzej, że często gówno dają takie kuracje, leczy się to chyba operacyjnie.

Ow fuck...to ja zaczne robic rozgrzewki...
Stracha mi napędziliście...tym bardziej, że od starego defila mam tak rozciągnięty kciuk, że go mogę wygiąć więcej niż 90 stopni, i przeskakujący staw małego palca...ale jeszcze jakoś moge grać...
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
W sesji nie było czasu na nic.
Teraz jest czas na wszystko, ale jest tak kurewsko gorąco, że nie da się cwiczyć.
 :facepalm:

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła

Po sterydach powinno przejść.

Weź się jak najszybciej za rehabilitację, póki nie masz zaburzeń w przewodnictwie nerwowym. Jak prześpisz to tylko zabieg chirurgiczny pozostanie, a bywa z tym różnie.

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
Sharpi, jak Ci przeskakuje mały palec to znaczy że pewnie masz to co ja :( Lepiej skocz do ortopedy, zapłać te 150 zl, niech Ci to sprawdzi. Nie żebym straszył, ale jak masz zapalenie pochewki ścięgnistek (od tego przeskakiwanie) to nieleczone powoduje że go już nie zegniesz i wtedy tylko operacyjnie da się coś zrobić :<
Jesus to samo, bo pod nadgarstkiem masz nerw, który odpowiada za koordynacje ruchów bodajże nadgarstka i połowy dłoni, bo tak jak mówi benkai, jak się nabawisz Carpal Tunnel Syndrome to gitarę masz na 1,5 roku albo całe życie z głowy. Nie ma co oszczędzać, konsultacja z prywatnym ortopedą 150 zł, 2 zastrzyki po 100 zł, czyli tyle co 1 pickup, a być może ocali sprzęt za kilka tysięcy i sprawność ręki :P

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Wkurwia mnie upał.

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Men, ja dziś w biurze mam jebniętą klimę i albo siedzę w bluzie albo nago :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Men, ja dziś w biurze mam jebniętą klimę i albo siedzę w bluzie albo nago :D

A koleżanki w biurze?
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
No właśnie dlatego muszę siedzieć w bluzie, bo nie mam nic do gadania...
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
2 dychy za obcięcie końcówek?!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Imo tanio. Nawet nie wiesz ilu fryzjerom udaje się spierdolić nawet tak podstawowe zadanie ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Bez cieniowania w dodatku.