Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703633 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ipody się słabo piorą :/
In jor fakin fejs Apl

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ta, jestem na działalności, teraz w służbie zdrowia praktycznie nie zatrudniają już na etaty, przynajmniej nie w PR. No i Jarek jestem już 4 latka na działalności, więc zdążyłem się przyzwyczaić, co nie zmienia tego, że mam ciągłego wkurwa na to państwo i prawa jakimi się rządzi, a raczej bez prawie. Ostatnio miałem do tego kontrolę ze skarbówki. Cóż... jakoś trza se radzić.

Aha, uwierz mi jakbym mógł przejść na etat to bym to zrobił w mgnieniu oka, tylko, że niestety wtedy nie zarobię na kredyt, i życie, a by jako tako żyć to te 240-320h w miesiącu spędzam w pracy, jak właśnie teraz.

Ależ ja Tobie w to wszystko wierze i doskonale rozumiem, mam podobnie jeno nie 4 a 14 ;) Tez nie raz załowałem odejscia z Mayo nie raz zaczynałem mysleć o pierdolnięciu tego wszystkiego szczególnie jak słyszysz od klienta :" to teraz panie jarku dziękujemy slicznie, pan zabiera swoje zabawki i wypierdalaj pan" i 12k poszło sie jebać. Co mam pobić ? Usłyszałem jeszcze ze jak bede sie domagał swoich pieniedzy to oskarżą mnie o spowodowanie trwałego uszczerbku na zdrowiu psychicznym zony jegomościa która to była nauczycielką i ju z miała zszargane nerwy tylko co ja bym udowodnił no i takie tam.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Usłyszałem jeszcze ze jak bede sie domagał swoich pieniedzy to oskarżą mnie o spowodowanie trwałego uszczerbku na zdrowiu psychicznym zony jegomościa która to była nauczycielką i ju z miała zszargane nerwy tylko co ja bym udowodnił no i takie tam.

Ludzie to kurwy :/
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Turgon

• Gaduła
Jak patrzę na ten kraj, to mam przemożną ochotę założenia partii politycznej, żeby coś w nim do cholery zmienić, a jeśli nie da się to czym prędzej stąd wyjechać...
Ssiecie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Turgon , wystarczy ze zaczniemy od siebie. Wystarczy odrobina zyczliwości wokół nas, to procentuje. Co do aparatu państwowego to już gorzej. Ale jezeli damy rade wtrzymac sami ze sobą i sami siebie nie bedziemy kopac po pietach to może i na wierchuszke kiedyś tez to dojdzie. Niestety takie doświadczenia trochę skrzywiają światopogląd czego dałem dowód nerwowo reagując na upierdliwość i mądrowanie się Omsona w watku o przedwiecznym , jednak wiem ze wrto z tym walczyć, z tym czyli z takimi nerwowymi reakcjami. Nie mniej pewne doświadczenie pozostaje, i zanim komukolwiek zaufam, upływa duzo wody w Wiśle. Ot jest miło i przyjemnie ale "czujniki" pracują na wysokich obrotach.

Offline sylkis

• Pr0
Zakładamy jakiś grassroots movement?:D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Turgon

• Gaduła
Commelina, doskonale Cię rozumiem, sam staram się tak funkcjonować w społeczeństwie, ale znowu choćby ostatni przykład - zakup na allegro, gościu od dwóch tygodni nie wysłał towaru opłaconego w ciągu 10 minut. Chyba czeka mnie użeranie się z allegro, a potem policją. Z resztą abstrahując od przyziemności, to ja już najzwyczajniej w świecie mam dość patrzenia na tą bandę patałachów, która nie potrafi nawet dobrze zarządzać tym państwem, pomijając to, że traktuje je jako pracę zarobkową, a nie służbę publiczną.

sylkis, z wielką chęcią zawiązałbym tego typu organizację, ale niestety nie posiadam jeszcze czynnego prawa wyborczego i wątpię by ktokolwiek przy naszej aktualnej znieczulicy zainteresował się tematem...
Ssiecie.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Go for a format they said...

Orange

• Gość
Jebane upały. Burze w nocy i jebany idiota, który zostawia samochód na parkingu pod moim oknem. Jak grzmotnęło mocniej włączył się alarm o północy. Kretyn wyłączył go jak szedł do pracy. Pierdolone służby porządkowe, które się tłuką od samego rana. Po 2 godzinach tłuczenia się robią sobie wolne na reszte dnia. Chuj z tym kurwa, jak odsypiam po pracy to mnie budzą. W mieszkaniu mam jebany Sajgon, właściciela dawna po zapaleniu opon mózgowych. Jam session w knajpie, ale kurwa mój zmiennik wymienia se panele i będę robił pierdoloną pizzę zamiast pograć.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wszyscy już mają wolne! Wszyscy kurwa! A jak nie mają to dlatego, że zarabiają na kolejne customy od commeliny albo trzeciego PRSa.

A ja bez kasy, z górą roboty i wrześniem w perspektywie.

Kurwa.

Orange

• Gość
Ja zarabiam na bilet do lepszego życia. Jak wszyscy wrócą z zagranicy, bo pojechali zarabiać na Skerveseny to ja się tam autuję forever.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Wszyscy już mają wolne! Wszyscy kurwa! A jak nie mają to dlatego, że zarabiają na kolejne customy od commeliny albo trzeciego PRSa.

Kurwa.

Panie, nie marudź Pan. Jak zamawiałem gitarę u PASa to przechodziłem całą zimę w dziurawych spodniach, skórzanej kurtce i letnich "adidasach" żeby przyoszczędzić pieniądze na blokowane klucze...

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair

Kurwa.

Panie, nie marudź Pan. Jak zamawiałem gitarę u PASa to przechodziłem całą zimę w dziurawych spodniach, skórzanej kurtce i letnich "adidasach" żeby przyoszczędzić pieniądze na blokowane klucze...

facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D

Kurwa.

Ja wpierdalałem całe 5m-cy pierogi z kauflandu :D tak były wyrzeczenia.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja rzuciłem palenie by kupić pierwszego blekołta, to jest dopiero wyrzeczenie!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

Kurwa.

Ja wpierdalałem całe 5m-cy pierogi z kauflandu :D tak były wyrzeczenia.

ja na mojego PAS-a wydałem praktycznie cała kasę kilku miesięcy pracy w castoramie...gdzie to był koniec wiosny/poczatek wakacji mniej więcej i potem co...dostałem się na studia i koniec z pracą (jedyne pieniadze ktore zarabilem poszly na wiosło)....:D zostałem drobnymi w portfelu ale z zarąbistą gitarą na studia heh...drugi raz zrobiłbym to samo:D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
No ja na dziennych (30km dojazdy autobusami w jedną stronę na uczelnię) potrafiłem jeszcze dorabiać na umowy o dzieło, aby opłacić koszty studiów i nie być (aż tak dużym) obciążeniem finansowym dla rodziców...

Temu jak czytam jak teraz młodzieży jest łatwo, tylko jest zbyt leniwa, to trafia mnie chuj :)

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
No ja na dziennych (30km dojazdy autobusami w jedną stronę na uczelnię) potrafiłem jeszcze dorabiać na umowy o dzieło, aby opłacić koszty studiów i nie być (aż tak dużym) obciążeniem finansowym dla rodziców...

Temu jak czytam jak teraz młodzieży jest łatwo, tylko jest zbyt leniwa, to trafia mnie chuj :)

Jak zaczęły mi się studia, przez rok byłem na dziennych, zobaczyłem idiotyzm tracenia czasu, zmieniłem na prywatne zaoczne za które sam musiałem płacić. Poszedłem do pracy na pełen etat, opłacałem studia, pomagałem rodzicom, uzbierałem na PASa, uzbierałem na pralkę i lodówkę, na kaucję na mieszkanie i na inne potrzebne wyposażenie domu. Wyprowadziłem sie od rodziców chyba podczas drugiego roku. Za własne pieniądze.

Mam dokładnie takie samo zdanie jak lord. Masz problem to sobie z nim radź. Można nawet ulotki rozdawać.

aaa i btw. od 12 roku życia dorabiałem na malowaniu figurek do Warhammera, bo moich rodziców stać było tylko na symboliczne kieszonkowe (pamiętam, że to było 20zł na miesiąc).
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2012, 11:19:20 wysłana przez Lothar »
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
A teraz, kurwa, dzieciaki chodzą ze smartfonami za 1k i jeszcze narzekają... :facepalm:

Offline CmnD

• Gaduła
żęby tylko 1k...

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A teraz, kurwa, dzieciaki chodzą ze smartfonami za 1k i jeszcze narzekają... :facepalm:

Sprecyzuj w jakiej walucie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Musza

• Pr0
aaa i btw. od 12 roku życia dorabiałem na malowaniu figurek do Warhammera

zarobiłem w ten sposób na pierwszego elektryka - Ibanez RG350EX

... którego spierdolił mi lutnik [ * ]
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Hm, napiszę trzy zdania i wszyscy już wiedzą jak wygląda moje życie, rodzina, na co tracę czas i że narzekam bez sesnu.

Internet! <ok>

Offline sylkis

• Pr0
aaa i btw. od 12 roku życia dorabiałem na malowaniu figurek do Warhammera

zarobiłem w ten sposób na pierwszego elektryka - Ibanez RG350EX

... którego spierdolił mi lutnik [ * ]
:o Jak można dorabiać na Warhammerze? :o (nie będąc dealerem GamesWorkshop)
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2012, 11:44:31 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: