Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703365 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Michu, znalazłeś się w kanapce pomiędzy Rachetem a Sylkisem.

:D
Paczki z głów!

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Zdjęli mi szwy i została mi dziura na brzuchu :facepalm: mam nadzieję, że się zejdzie :facepalm:

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
tjaaa, ja mam na czole...
i always go full retard

bandit112

• Gość
Zdjęli mi szwy i została mi dziura na brzuchu :facepalm: mam nadzieję, że się zejdzie :facepalm:

A jak pijesz to Ci się przez nią leje woda jak w bajkach?

Offline sylkis

• Pr0
Bandit chyba postanowił uplasować się na trzecim miejscu po Rachecie i po mnie. :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Rachet, sylkis i bandit :D

Spoiler
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Gdybyśmy byli zdolni się obrazić/gdyby nas to nie bawiło prawie tak jak Was (albo czasem i bardziej) dawno byśmy już sobie poszli, a Wy nabijalibyście się z kogoś innego ;) :)

Spoiler
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Michu, znalazłeś się w kanapce pomiędzy Rachetem a Sylkisem.

Offline sylkis

• Pr0
mam nadzieję że żaden z Was się nie obrazi, oczywiście współtworzycie klimat forum i żarty z Was mają jedynie na celu zabicie nudy ;) Szyscy Was kochajo
To przypomniało mi się, jak kiedyś tu przeczytałem, że powinienem był się na was już dawno temu obrazić :D

Spoiler
Spoiler
(\__/)    This is Bunny.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Tak łatwo się nas nie pozbędziecie :D

:(
B ( o ) ( o ) B S

Offline grz_ost

• Pr0
Dwie paczki wysłane do mnie w poniedziałek - pierwsza pocztą polską (przyszła przedwczoraj), druga kurierem "siódemką"... no qrva doczekam się czy nie?!  :evil:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie chcę się powtarzać (no dobra, chcę :D), ale Poczta Polska FTW!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Spoiler
Webkit - mówi ci to coś?
Spoiler
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sylkis

• Pr0
Niektórzy ludzie i ich zachowanie mnie wkurwia.
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Nerdowaty thornag w okularkach się podenełwował i dał mi bana bo napisałem żeby dał sobie siana:

Warning issued by thornag for Kwestionowanie lub komentowanie decyzji moderatora in [JHKRK] Metallica- For whom the bell tolls.

Pogrubiony temat jest w twórczości. Na początku napisałem posta, znikł bez śladu. Potem napisałem drugiego - znikł. Potem ktoś tam napisał, że bandit się w ogóle w tym temacie nie wypowiada no to napisałem że ktoś usunął moje posty, po tym nagle cudownie wróciły na swoje miejsce :facepalm: Z resztą możecie zobaczyć sami.

Kurwa, coś mi się wydaje że pod nickiem "redakcja" kryje się też thornag. :facepalm: Spełnia się pewnie jego gimnazjalne marzenie - bycie modulatorem i dawanie punktuf karnych!

A idźcie w chuj z tym forumem, ostatni post tam napisałem. Tylko kurwa właśnie prowadziłem rozmowę na PW, żeby uzgodnić wokal do mojego najnowszego numeru...

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Taki lajf <tuli>

Man, nie kapuje. Kolejny raz bluzgasz na pigmeja, to po jaki chuj tam wracasz? Oni maja cos do Ciebie, Ty masz do nich, zrób sobie i im przysługę i tam nie wracaj, będzie na świecie porządek, równowaga i pokój i nie będa ginęły szczeniaczki. Nikt nie lubi jak giną szczeniaczki.
B ( o ) ( o ) B S

bandit112

• Gość
No to piszę, że już nie wrócę... Chyba żeby zaspamować numerem nowym jak nagram dla większej reklamy. Vicol też pisał, że tam się nie wypowiada, a jest na miejscu pierwszym w najaktywniejszych użytkownikach tygodnia :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nikt nie lubi jak giną szczeniaczki.
Pisz za siebie. :devil:
Vicol też pisał, że tam się nie wypowiada, a jest na miejscu pierwszym w najaktywniejszych użytkownikach tygodnia :D
Grozisz mi? ;)

A tak serio: jestem złym człowiekiem i cholernie nie lubię ustępować. Oczywiście wkurwia mnie nadgorliwe podejście Thora do moderacji i jego poczynania na forum(nie mówię tu o aspekcie czysto technicznym, bo tu odwala kawał ciężkiej roboty, za co należy mu się chwała). Ale PIGmej to nie tylko admin. Jest tam trochę ciekawych ludzi, są PIGmej JAMy, twórczość, sprzęt, bardzo rozbudowana sekcja offtop... I atmosfera. Nie mam zamiaru udawać, że nic się nie dzieje, potulnie milczeć lub się stamtąd dobrowolnie wynieść, o nie. Zbyt wiele postów tam najebałem i zbyt się zżyłem z tym forumem, żeby to teraz zostawić... w pigmej :D Jak mnie permanentnie wyjebią to trudno. Ale thor nie będzie mi dyktować, co mam pisać i w jakim stylu. Zabronić ludziom używania ironii i szydery, czy nawet napisać zwykłe ''LOL'' to już kurwa przesada. I póki będzie się o to czepiał, będę właził z nim w dyskusje lub nawet we flejmy(jeżeli przestanie używać racjonalnych argumentów).
« Ostatnia zmiana: 29 Cze, 2012, 00:53:21 wysłana przez Vicol »
synkopy to guwno

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Nikt nie lubi jak giną szczeniaczki.
Pisz za siebie. :devil:

Jesteś u pani :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Spełnia się pewnie jego gimnazjalne marzenie - bycie modulatorem

Bazowym?
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Mnie jak jakieś forum wkurza, to przestaję się na nim udzielać. Co nie znaczy że nie korzystam z zasobów wiedzy w nim zawartym. A jak mnie (przed) ostatnio jeden admin na jednym samochodowym wkurwił bo usunął posta bo śmiałem podbić temat, to go zjebałem na maila, że niech nie szaleje bo mają konkurencję i nikt łachy nie robi. I chyba uświadomiłem że wcale nie mają najlepszego forum, np. bardzo ostre ograniczenia dla wrzucania danych aut na portal, każdy temat/post w pewnych działach jest sprawdzany zanim się wyświetli (po chuj?), a całość zamiast informowaniu służy lizaniu paru bogatych wieśniaków po jajkach i podniecaniu się jakie sobie wrzucili dywaniki. Od tamtej chwili spokój ;D

A z innej beczki - wczoraj byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Poszła ok, nawet bardzo ok. Do tego jeszcze jeden telefon był z drugiej oferty, a na trzeci (z trzeciej ;) ) czekam dzisiaj. Wstępnie ta praca po w/w rozmowie jest o tyle oki, że 1) około zawodu, 2) duża szansa na rozwój, bo mam tam znajomych, 3) próbny na 3 miechy a potem 2-letnia umowa bez łachy, a jak dobrze pójdzie to i nieokreślony dają jak się ktoś dobrze sprawdzi = koniec z jebanymi tymczasówkami, tylko że...

Praca 6-14, 40km w jedną stronę. Czytaj: Wstawanie o 4 rano żeby zdążyć, powrót w największy korek bo obok jest kilka zakładów robiących na zmiany i o 14 jest wysyp ludzi, 1/4 pensji na paliwo.

Cieszę się jak pojebany że może wreszcie przestanę siedzieć w domu jak ten debil, ale czy kurwa raz nie może być normalnie? WHY? :(
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

bandit112

• Gość
Tak w ogóle, może ktoś napisać do użytkownika Tabbs żeby wysłał mi swoje ostatnie PW na maila? m.salekk@gmail.com
dzięki wielkie.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
nie martw się, też jeździłem do pracy z olesnicy do wrocławia (łącznie jakieś 35km) na 6 rano (i to była praca biurowa! :facepalm:) i wstawałem o 3 rano w nocy, bo o 4:20 miałem pociąg. To byl chyba najbardziej pojebany okres w moim życiu i za nic tego nie chcę powtarzać. Gratuluję, że znalazłeś pracę i powodzenia. Jeśli tylko jakimś cudem nie masz pracy zmianowej, to do tej 6-14 i dojazdów po godzinie w jedną stronę szybko się przyzwyczaisz i może nie ocipiejesz (ja miałem dwuzmianową i jak już się zaczynałem przyzwyczajac do tego wstawania o 3 i kładzenia się spac o 19, to przychodził kolejny tydzien i praca na 2 zmianę 14-22. Byłem kurwa wrakiem i co miesiąc bylem na L4 bo mi coś ciagle wysiadało - zatoki, uszy, gardło)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

I mam na tym limit transferu danych.

Od 5 lat -_-