Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702440 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Konkurs "kto wklei śmieszniejszego gifa"?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
I tak jpeg wygrał  :P
synkopy to guwno

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Konkurs "kto wklei śmieszniejszego gifa"?

Nieee... po prostu na C V30 zostało nagrane od groma płyt metalowych :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zdaję sobie z tego sprawę, sam gram i nie narzekam ;)

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
na C V30 zostało nagrane od groma płyt metalowych
w takim razie wszyscy się mylimy, a Metalikia i Megadef nagrywały na próżno swoje płyty

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zdaję sobie z tego sprawę, sam gram i nie narzekam ;)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
A ja się zastanawiam co tak z zespołem nie potrafimy nagrać dobrze brzmiącej płyty no i jest odpowiedź - V30.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Panowie, bądźmy profesjonalistami i zejdźmy z pana Zbigniewa. Każdy ma swoje pojebane teorie i dewiacje, np mój znajomy uważa że przester jest najselektywniejszy na humbie pod gryfem i gra tylko i wyłącznie w taki sposób bo jemu to najlepiej brzmi.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
panowie, ja tylko cytuję największy z autorytetów, Zygmunta aka Zibisounda (Dale był uprzejmy dostarczyć link do objawienia w innym wątku)

;D

Nigdy nie zapomnę rozmowy przez telefon, kiedy mi tłumaczył że (o wzmaku który był jego roboty niby MESA-DR)... "wie Pan, ten wzmacniacz ma przester taki rockowy, przecież wszyscy profesjonalni gitarzyści tak robią, bo te przestery ze wzmaków są... no są po prostu słabe"...

Całe życie mi się zawaliło, myślałem, że mój Savage na ch4 brzmi w chuj dobrze, a tu... dla profesjonalnego muzyka byłby co najwyżej słaby :..(
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline wuj Bat

• Pr0
panowie, ja tylko cytuję największy z autorytetów, Zygmunta aka Zibisounda

Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Pronounce

• Pr0
W sumie to raczej rozczarowała dzisiejsza pierwsza próba z nowym zespołem.

Słysząc drugiego gitarzystę widzę, że gra od całkiem niedługo. Reszta nie wiele lepsza. Ale muszę jakoś się wkręcić w środowisko, tylko cierpliwości mi brak do tych Włochów  ???

Z drugiej strony bardzo fanie było w końcu usłyszeć swoje granie na wzmacniaczu, poczuć bas na podłodze :) Jednak prawie 10 miesięcy grania na słuchawkach/głośnikach to zbyt długo ;)

A wkurwiają upały. Chyba już prawie trzeci tydzień jest po 30-35, wilgotne powietrze. Nigdy bym nie przypuszczał, że tak można się pocić  :o Non stop całe mokre podkoszulki, pograć idzie tylko tak około 22.00 w przeciągu.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Szukałem Axioma Pro 61 od dłuższego czasu w całej europie i w końcu zdecydowałem się kupić nówkę z powodu suszy.
Po dwóch dniach od otrzymania przesyłki na allegro pojawiła się się używka niedaleko wawy + pokrowiec za dwie setki mniej.
FFFUUU

Offline sylkis

• Pr0
Panowie, bądźmy profesjonalistami i zejdźmy z pana Zbigniewa. Każdy ma swoje pojebane teorie i dewiacje, np mój znajomy uważa że przester jest najselektywniejszy na humbie pod gryfem i gra tylko i wyłącznie w taki sposób bo jemu to najlepiej brzmi.
Z tum, że to brzmi najlepiej to można się zgodzić (kwestia gustu, ja tam też lubię), ale... NAJSELEKTYWNIEJSZY? WTF
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Na lejoncych się sweepach faktycznie jest. Granie słipów na mostowym już takie łatwe nie jest i trza pilnować coby się bałagan nie robił.
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
Właśnie wróciłem ze spaceru z psem i widziałem na ławce dziewczynę do której ostatnio bajerowałem

Spoiler

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Ale mówimy o graniu riffów. Ale mniejsza o to, chodziło mi o to że kazdy ma swoje fanaberie, tak jak sa tacy którzy pluja na każdego ibaneza chociaz pewnie w zyciu może dotykali jednego z serii grg, są tacy, którzy uważaja że najlepiej gada pickup gryfowy, a są też tacy jak zibi którzy poruszają się w środowisku bardzo poczatkujących gitarzystów którzy najlepszy głosnik na jakim grali, to celek seventy 80 i swoje zdanie budują na podstawie tego co im powie ich jakis guru. Ew zibi mógł popatrzeć na jakaś suchą charakterystykę i stwierdzić ze głosik się nie nadaje, ale pominął najbardziej znaczacą kwestię, czyli to w czym ten głośnik siedzi.
Po prostu sobie odpuśćcie, bo sami macie swoje poglądy które pewnie odstają od prawdy ogólnie przyjętej. Zibi nie zabłysnął, ale na tamtejszym forum również niektóre komentarze to zwykłe prostactwo i chamstwo na poziomie trola z gimanzjum. Nie wprowadzajmy tego na sevenstringa
B ( o ) ( o ) B S

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Właśnie wróciłem ze spaceru z psem i widziałem na ławce dziewczynę do której ostatnio bajerowałem

Spoiler

to ta ex, której nie poznałeś? :DD

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
najlepszy głosnik na jakim grali, to celek seventy 80
Bo jest najlepszy. Nie wiedziałeś? :P
synkopy to guwno

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
teraz juz wiem, idę pociąć v30 na kszysz bo się do metalu nie nadajo :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Nie trzymanie się umów oraz historia kultury fińskiej.

Offline jaca2303

• Gaduła
Wkurwia ze gość twierdzi iz to ja powinienem ponieść koszty przesyłki towaru ze sklepu do mnie w przypadku zwrotu "10 dni" plus niezgodność z opisem. Prawnik z urzędu ochrony konsumenta twierdzi oczywiście ze nie. Jak to jest?

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
W przypadku zwrotu do 10 dni powinien pokryć te koszty sprzedawca, ale jest to jakaś najbardziej pojebana kwestia w tym temacie bo niby kurwa dlaczego?
W przypadku niezgodności z opisem bezapelacyjnie sprzedawca.

Wkurwia mnie, że jestem po usunięciu zębów, mam szwy w spuchniętym ryju, mięsa od paru dni w ustach nie miałem, schudłem 6 kilo przez to, nie jestem w stanie ruszać szczęką, jebie mi z ryja jak z murzyńskiej chaty, a na domiar złego jutro muszę iść na rozmowę o pracę, a potem spotkać się z osobą od której dostanę kolejną fuchę. Tymczasem dwa egzaminy czekają na kolejny termin.
« Ostatnia zmiana: 24 Cze, 2012, 20:24:54 wysłana przez Dexterek »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Hm, jak słyszę te historie o wyrwanych zębach, to już nie wiem, czy to ja miałem absurdalne szczęście (4 razy), czy to Wy macie jakichś chujowych dentystów.

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Ale o mleczakach to ty nam tutaj Rachet nie opowiadaj.