Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709772 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Uroda ukrainek, czeszek czy rosjanek jest imo najpiekniejsza na swiecie.

A co do tematu, to ta choroba chyba szybciej skonczy mnie niz ja ja. Nie wiem ile sie to juz ciagnie, ale powoli przyzwyczajam sie do gluchoty i calego obolalego korpusu przez kaszel. A z pudelek po lekarstwach wierze ajfla moge ustawic, bez skalowania.

Zapominasz, że polki też się łapią do tych kategorii ;)

Offline Algiz

• Gaduła
polec to nie brak uboju rytualnego jest problemem tylko cała polityka rolna jak i zreszta gospodarcza.

Dokładnie ! To wszystko są tematy zastępcze . Gdzie nie pstryknę to tylko ubój rytualny i co się urodzi w UK . Czy nie ma już ważniejszych problemów w tym kraju biednym i smutnym jak pi.....zda ?.... jeśli nie ma , to jesteśmy szczęśliwym narodem .

ps: jak byłem mały to myślałem że ubój rytualny polega na tym że przychodzi rabin i dusi krowę poduszką  :-[  ........a  Ukrainki są ładne  , ale podobno mają włosy między zębami  ( tak słyszałem ) ale to może być nieprawda tak  jak z tym rabinem .

bandit112

• Gość
Polki tylko ladne

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Polki tylko ladne
To po zaborach i innych takich najwyraźniej się dużo z zagranicy u nas ostało. Jest sporo fajnych polek, ale to i tak mało. Możemy się cieszyć, że jest lepiej niż w Niemczech albo UK, a Amerykanie tylko się uśmiechną pod nosem i puszczą oko.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jak pisał W .Łysiak  dawniej jak Litwini zobaczyli krzyżaka na koniu to go topili w bagnie razem z koniem , myśleli że to jedna całość
Rzadko kiedy zdarza mi się czytać większe idiotyzmy. Bo Litwini nigdy w życiu konia nie widzieli, ani zawodnika w zbroi, tym bardziej, że pełna płyta, to okres w zasadzie po Unii. A złapany razem z koniem Krzyżak siedział jak przyspawany dupą do siodła i czekał aż go Litwini razem z koniem na ręce wezmą i w bagnie utopią. I taki zią książki pisze, a potem dzieci czytają i wierzą w każde bzdury.  :facepalm:

A co do Zbrodni Wołyńskiej - stopień organizacji i okrucieństwa nie pozostawia wątpliwości co do jej charakteru. Nasi "politycy" nie są warci splunięcia. Z drugiej strony - przez 400 lat traktowaliśmy te ziemie i jej rdzenną ludność gorzej, niż Murzynów na plantacjach, potem na własne życzenie wepchaliśmy ich w łapy ruskim, w drugiej RP odmawialiśmy im wszelkich praw do jakiejkolwiek autonomii i się dziwimy że się wkurwili. Ano historyczna okazja była, to się wkurwili. Nie chcę tego rozgrzeszać w żaden sposób, ale medal ma czasami nawet trzy strony.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Swoją drogą ta ustawa to jest jakaś chora sprawa... teraz dzięki niej ubój przeniesie się do Niemiec i Francji (tam nie ma zakazu uboju). Za to nasi rolnicy (znowu) dostaną w dupę i to ostro.
I wkurwia mnie to serio, bo większość mojej rodziny żyje z uprawy/hodowli. A obecny rząd w kwestii wsparcia rolnictwa (które powoli zostaje jedyną sferą, w której w tym kraju cokolwiek się produkuje) zachowuje się tragicznie.

Wybacz bo dotyczy to Twojej rodziny bezpośrednio ale jebie mnie to. Nie po to żyję w Europie w XXI wieku żeby mi ktoś swoją religią narzucał zupełnie niepotrzebne katowanie zwierząt. I akurat kto jak kto ale rolnicy w tym kraju to się mają ze wszystkich najlepiej. KRUS, dopłaty, nie muszą się ubezpieczać a jak klęska to i tak dostają kasę, preferencyjne skupy...

No ok, tylko pamiętaj o tym, że jedynie Ukraina dzieli nas od ruskich... Więc lepiej już nawet udawać, że jesteśmy nie wiadomo jak wielkimi przyjaciółmi niż żebyśmy przez nich mieli "przypały". Co do Ukrainek - we Lwowie są ładne :)

Myślę że nawet nie wiesz jak wiele rzeczy nas jeszcze dzieli z Ukrainą.
I nie kumam Twojego podejścia. Niemcy mówią o tym że był Holokaust i ludobójstwo, a my nie potrafimy własnego oprawcy nazwać po imieniu? W imię czego?
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline wrobelsparrow

• Pr0
W imię czego?
Też się właśnie zastanawiam... Pewnie Donio korzystając z zamieszania  i powszechnego oburzenia, chce znów przepchać cichcem ustawę o przymusowym wycinaniu nerek obywatelom nieprzekraczającym najwyższego progu podatkowego, albo insze kwiatki. Zawsze tak robią - najpierw dym o rzeczy nie mające żadnego konkretnego wpływu na teraźniejszość, media się rzucają na taki temat jak pelikany na płocie gruntowe, a zaraz się okazuje, że po cichu uchwalili nowe, chujowe prawo o rzeczach zgoła istotniejszych.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Jesteśmy tutaj razem, Polacy i Ukraińcy, razem oddajemy hołd wszystkim ofiarom zbrodni wołyńskiej, razem przepraszamy Boga za zbrodnie." - Bronisław Komorowski

:facepalm:

Czekam jak w przyszłym roku zaczniemy Niemców przepraszać za to że ich sprowokowaliśmy do ataku i II wojny światowej

-------------------------------------------

+ drugi wkurw

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14273847,Po_glosowaniu_ws__uboju_rytualnego_naczelny_rabin.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt

"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Czekam jak w przyszłym roku zaczniemy Niemców przepraszać za to że ich sprowokowaliśmy do ataku i II wojny światowej
Patrzac w jakim kierunku to wszystko idzie, to sie nie zdziwie, jak nam rachunek za amunicje wystawia...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
No sorry nikt, czym sie wkurwiasz, niech odchodzi, i tak przybedzie nowy, a już większej hipokryzji niż martwienie się żyda o wolności religijne muzułmanów nie słyszałem dawno, to raczej na dowcip się nadaje.

Posty połączone: 14 Lip, 2013, 16:29:21
Co do Prezydenta sądzę ze miał na myśli zbrodnie ogólnie, a nie zbrodnię, tą zbrodnię. Też mamy jako naród swoje grzeszki.
« Ostatnia zmiana: 14 Lip, 2013, 16:29:21 wysłana przez commelina »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Kurczę, będę płakał za tym rabinem... :D :D :D
Oni chyba mają tak głęboko wszczepione to, że uważają się za "naród wybrany", że nie obchodzi ich zdanie innych. Z głupich tradycji się rezygnuje, dobranoc ortodoksyjni Żydzi, nasze Państwo, nasze prawa, nasze sądy. Nie podoba się? Wy*ierdalać do siebie, nikt Wam nie każe tu siedzieć. A jak ktoś jest patriotą, to jakoś przełknie, że zabroni mu się mordować zwierzaków bez znieczulenia.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
No sorry nikt, czym sie wkurwiasz...

Tym że Amerykański Komitet Żydowski żąda, oczekuje i straszy a w USA ubój rytualny jest zakazany... Tym że nie potrafią szanować woli większości i w imię zabobonów wymagają aby zezwolić na łamanie prawa.

A Komor dostał jajkiem i na tyle się zdało jego nieeskalowanie agresji.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
No tak amerykańscy zydzi potrafią zirytować. Chyba to włąśnie dzięki ich agresywności w działaniach i oddziaływaniach na nasz kraj zaczynam ich zwyczajnie nie lubić. Kazdy krzywo patrzacy to antysemita a oni tym czasem robią co chcą w Palestynie i gdziekolwiek tylko im sie uda. Tak, tutaj muszę sie z Tobą zgodzić.

Obawiam  sie ze gdyby eskalował , zaliczyłby mendel jajek a nie tylko jedno :P ;D

Nie jest to człowiek z mojej bajki ale za to ma +100
http://www.wprost.pl/ar/408261/Miller-niech-Foxman-powalczy-o-uboj-rytualny-w-USA/
« Ostatnia zmiana: 14 Lip, 2013, 17:24:25 wysłana przez commelina »

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Nie jest to człowiek z mojej bajki ale za to ma +100
http://www.wprost.pl/ar/408261/Miller-niech-Foxman-powalczy-o-uboj-rytualny-w-USA/

Wizy już raczej w życiu nie dostanie :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Ja tam się cieszę, że się będzie mniej mi tu plenić jakieś islamskie chujostwo.
A teraz wkurw, który mnie za każdym razem nawiedza: niedojebane, pretensjonalne nieuki komentujące walki bokserskie, ale widzę, że plaga postępuje na inne dyscypliny. Co mnie konkretnie wkurwia? - ano, np.
"Tomasz-e Adamek-e, zadał-e cios-e, który złamał-e gardę ..."
No ja pierdole!

Offline Dmaligator

• Pr0
Bo to była e-transmisja
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

bandit112

• Gość
Mam dalej jebany filtr grzebieniowy i górnozaporowy ustawiony na 10Hz, ileż można.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja tam się cieszę, że się będzie mniej mi tu plenić jakieś islamskie chujostwo.
A teraz wkurw, który mnie za każdym razem nawiedza: niedojebane, pretensjonalne nieuki komentujące walki bokserskie, ale widzę, że plaga postępuje na inne dyscypliny. Co mnie konkretnie wkurwia? - ano, np.
"Tomasz-e Adamek-e, zadał-e cios-e, który złamał-e gardę ..."
No ja pierdole!
Dlatego się nie ogląda gali sportu na Polsacie :P

Offline Ibanezz977

• Gaduła

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14273847,Po_glosowaniu_ws__uboju_rytualnego_naczelny_rabin.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt

Szczerze mówiąc, to całkowicie nie rozumiem podejścia gościa, który szantażuje kogoś swoim odejściem ze stanowiska. Nie podoba mu się to niech wypierdala, nie wiem co ma mu dać taki "szantaż". Jeśli miał nadzieję, że coś tym zmieni to serdecznie pozdrawiam jego logikę  :facepalm: Swoją drogą, Polska (a raczej Polskie rzeźnie) dużo straci przy zakazie uboju rytualnego, podobnież była jednym z największych eksporterów takiego mięsa w Europie.

Z głupich tradycji się rezygnuje, dobranoc ortodoksyjni Żydzi, nasze Państwo, nasze prawa, nasze sądy. Nie podoba się? Wy*ierdalać do siebie, nikt Wam nie każe tu siedzieć. A jak ktoś jest patriotą, to jakoś przełknie, że zabroni mu się mordować zwierzaków bez znieczulenia.

+1

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
więcej w temacie

teraz muzułmanie:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14281240,Muzulmanski_duchowny_krytykuje_zakaz_uboju_rytualnego_.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt

""nie służy to demokracji, podważa zasady poszanowania i tolerancji, wywołuje skutki nacjonalistyczne i rasistowskie, pogłębia podziały, otwiera zabliźnione rany"."

demokraci i obrońcy praw mniejszości się obudzili :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Pozwolom żydom i ciapatym bawić się w rzeź, to zaraz zoofile będą się domagać swoich praw, homosie również, basiści także. Wszyscy będą używać tego samego argumentu- gwarancja praw mniejszości obywatelskich. W dupach się niektórym przewraca!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Dmaligator

• Pr0
Muzułmańskie gangi gwałcicieli w Wielkiej Brytanii

Poszukajcie tego w YouTube pisze z telefonu dlatego nie moge dać linka

Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Nawiązując do tego co napisał Jarek - ja się przez takie akcje staję autentycznie nietolerancyjny.

Nożeszkurrr... z jednej strony dostaję białej gorączki jak słucham takiego pierdolonego krajowego przygłupa co wyzywa "kurwa ńjenawidze rzyduf i kurwa pedałuf bo tak kurwa polska dla polakuf kurwa". Jest mi też obojętna czyjaś religia, poglądy polityczne, orientacja seksualna, rodzaj ulubionej muzyki :P czy cokolwiek innego, byle tylko nie przekonywał mnie usilnie że "jego jest lepsiejsze".
Ale z drugiej jak słyszę/czytam te absurdy hiperpoprawności politycznej i zdecydowanie za daleko posuniętej tolerancji (czy to ostatnie akcje "ukraińskie", czy "żydowsko-muzułmańskie", łotewer) to mam autentyczną stanąć ramię w ramię z takim przygłupem i skandować razem "precz!".

Co to się porobiło, autentyczny nadwiślański ksenofob i rasista we mnie rośnie no... :o
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
To w końcu przygłup, czy nie? Niech se multi-kulti w Izraelu, Pakistanie, Iranie i Arabii Saudyjskiej wprowadzają.