Autor Wątek: [Urodziny Sevenstring] Konkurs na artykuł  (Przeczytany 16676 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Poszukaj co oznacza "IMO"
IMO = +/- IMHO  :P
Doskonale wiem, co to oznacza, również jestem dzieckiem Internetu. Zabolało mnie to, że według szczerej opinii Wuja mam chujowe upodobania. Wybierając kaczkę nie kierowałem się żadnym endorsingiem bo ani Tremontiego ani Vaia nie lubię i nie słucham. To, że dzieli nas wiele lat nie oznacza, że jestem kindermetal. Selekcja naturalna i tyle.
Z mojej struny próbki też będą. Innych również do tego zachęcam, zawsze można liczyć na rady od bardziej doświadczonych (jak to było w moim przypadku pewnego razu).

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
No w końcu jakiś normalny konkurs!;)

slucham? :) to i tak dopiero polmetek ;)

@mondomg, jestem pewny ze Batman nie mial na mysli nic zlego, wyluzuj buddy :)

Offline wuj Bat

• Pr0
Dziękuję Sinner za pomoc w przegłosowaniu mondomga, że nic złego nie miałem na myśli. Tak naprawdę jestem wiecznie zapłakanym, przewrażliwionym emo, który odpowiedziami, "że coś jest chujowe" tylko zgrywa twardziela poprzez zasłonę internetu ;)
1. to jest tylko duży skrót myślowy, rozwinę myśl w trakcie pisania te(k)stu
2. wiadomo, o co chodzi
3. wypowiedziałem się konkretnie, bo inaczej nikt by tego nie zauważył w otchłaniach internetu
4. takie jest moje zdanie (i chuj)
5. logika (jako nauka) mi podpowiada, że nie istnieje związek pomiędzy moimi upodobaniami dźwiękowymi, a chęcią obrażania kogokolwiek
6. wiadomo, o co chodzi ;)
7. wpadaj na browca, wujek ukocha
Paczki z głów!

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
juszzzz cichooooo, konkurs Panowie, KONKURS! :)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Konkurs w pytkę. Tylko nadal nie mam o czym pisać, ZZ_top wciąż pracuje. Może skrobnę o moim nowym TOM-ie w Setiusie ;) (zaczął grać lepiej!) Ostatnio zadałem pytanie żonie: "kochanie, jak Ci się podoba mój nowy, piękny mostek?"

"A które to??" - odpowiedziała. :)

PS.
5. logika (jako nauka) mi podpowiada, że nie istnieje związek pomiędzy moimi upodobaniami dźwiękowymi, a chęcią obrażania kogokolwiek

Niee... Spadłemskrzesła :D
Mondo - ależ wodzu, co wódz! Ja również nie widzę u Wuja śladów agresji i chęci urażenia Cię w omawianej wypowiedzi; nie wiem, w którym momencie, poczułeś, że to twoje _upodobania_ są hm.., nie chce mi się rekonstruować zdania, uchujowiane ;-) A z kindermetalem, to już całkiem pojechałeś :)

Wszyscy jezdeście kochani :* Love, peace i gruz dla szatana, czy co tam się mówi w takich sytuacjach.

Offline lokibalboa

• Pr0
Harv, dostałeś moje maile z artem ? Bo nic nie odpisujesz. Powiedz mi tylko czy dostałeś!  :angel:

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Harv, dostałeś moje maile z artem ? Bo nic nie odpisujesz. Powiedz mi tylko czy dostałeś!  :angel:

niestety Harvest zwinal forumowa kase i uciekl do meksyku, teraz ja tutaj rzadze ;)

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
No dostałem tą lawinę. Nie ukrywam że wolałbym dostać finalną wersję w jednej kupie niż sobie samemu sklejać, ale dam radę ;)

Offline lokibalboa

• Pr0
moge zrobic wersję z podpisami gdzie jaka fota ma być.  8)

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl

Offline lokibalboa

• Pr0
ok 2 minutki

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
Spokojnie masz czas do 7mego marca ;)

Offline lokibalboa

• Pr0
lol...raczej chodzi o to że jak już dzisiaj to robiłem to chce dzisiaj skonczyć bo sie studia znowu zaczynają i nie bedę mial czasu ;p

Offline Turgon

• Gaduła
A właśnie :) Mogą być o tematyce DIY  :D ?? Bo planuję bardzo ciekawy (mi się tak przynajmniej wydaje ;]) i szczegółowy artykuł :P
Ssiecie.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
o cewkach, prezesach i innych falusach? :D

Offline Turgon

• Gaduła
O cewkach co nieco będzie ;D Ale najwięcej to o tych małych przewlekanych fallusach, co montuje się w płytki drukowane ;) W sumie to chodzi o modowanie efektów :P Dodawanie TB itp. itd. ;)
Ssiecie.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
ja jestem za, jak dowiem sie czegos nowego to moze dam Ci plusik ;)

edit; tylko pamietaj, wlasne grafiki i wlasne foty. Na portalu nie zamieszczamy materialow i grafik ktorych nie jestesmy autorami, lub nie mamy zgody na zamieszczanie
« Ostatnia zmiana: 23 Lut, 2009, 13:34:49 wysłana przez Sinner »

Offline Turgon

• Gaduła
Kumam ;) Obecnie aparat nawet na chwilę nie opuszcza mojego warsztatu :)
Ssiecie.

Offline lokibalboa

• Pr0
KURWA MAC!

leże od 3 dni na kadiologii bo mam wirusowe zapalenie miesnia sercowego....dostal em komp...wifi business eerywhere....chce sobie poprawic humor i ledwo ruszajac się podłaczony do tysiąca gówien wchodze na 7string zobaczyć czy jest mój art.
pytanie brzmi czemu zjebaliscie mi humor i go nie ma? nie zależy mi na nagrodzie i nie po to pisałem ten text pare dni zeby dostać kolejną kaczkę jak i tak mam lepszą ( ;) )
te konkursowe będa po 7 marca ?

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
KURWA MAC!

leże od 3 dni na kadiologii bo mam wirusowe zapalenie miesnia sercowego....dostal em komp...wifi business eerywhere....chce sobie poprawic humor i ledwo ruszajac się podłaczony do tysiąca gówien wchodze na 7string zobaczyć czy jest mój art.
pytanie brzmi czemu zjebaliscie mi humor i go nie ma? nie zależy mi na nagrodzie i nie po to pisałem ten text pare dni zeby dostać kolejną kaczkę jak i tak mam lepszą ( ;) )
te konkursowe będa po 7 marca ?

ziaa, jesli masz art, dodaj go na forum :) ...chyba, bo ja nie wiem jakie wladza ma zasady do tego..

Powaznie mowisz z tym miesniem sercowym? powiklania po grypie pewnie... chujowo, SZYBKIEGO I TRWALEGO powrotu do zdrowia!

Offline lokibalboa

• Pr0
Przechodzona Angina + nieprzespane hx fnoce przed sesją poprawkową....zalic zyłem wszystkie egzaminy jak mało kto ale niestety przepłaciłem zdrowiem i z niedzieli na poniedziałek mnie ból serca obudził. no i tydzień mam z bani. na szczęścię że pojechałem na pogotowie bo sie mogło dużo gorzej skończyć np. śpiączką. Dzisiaj mniej już intesywnej terapii przeniesli do zwykłej sali więc mam kompka ale kurwa sie uśmiecham i sie poce :(

harvovi wysłałem text + foty rarem. i w tekscie czerwonym drukiem napisałem gdzie jaka fotka ma być umieszczona.

dzięki za życzenia mam nadzieje że mi sie wyleczy i się arytmi nie nabawie.
sexu narazie nie będzie :(:(:(:(: ;pp

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Kurwa, nieciekawie... nie kumam z tym pogotowiem, ale ok ;) Naprawde stary jeszcze raz trzymam kciuki i koniecznie napisz co i jak po wyjsciu ze szpitala...

Offline Turgon

• Gaduła
Jeszcze małe i głupie pytanie. Jaki jest redakcyjny mail??
Ssiecie.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
redakcja@nazwa tego portalu

Offline Turgon

• Gaduła
No i pilotowa wersja artykułu w .doc'u i zdjęcia poszły spakowane w zipie na podanego wyżej maila.
Ssiecie.