Autor Wątek: Sportowe buty do biegania  (Przeczytany 742 razy)

Offline tadek76

• Nowy użytkownik
Sportowe buty do biegania
« 13 Paź, 2017, 13:48:53 »
Ostatnio zaczałem intesywnie ćwiczyć, bo muszę się pozbyć kilku nadprogramowych kg. Poszukuję dobrych, sportowych butów do biegania, tylko nie wiem, gdzie takowe zakupić? jakieś propozycje? Dodam, że nie muszą być firmowe, ważne by były wytrzymałe.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Sportowe buty do biegania
« Odpowiedź #1 13 Paź, 2017, 15:11:10 »
Chcesz zacząć biegać? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do biedry ci się rozpierdolą więc musisz upierdolić nogi i zamontować tytanowe protezy za 9000 dolarów, do tego buty z aerożelem za 5000zł (dostępne w naszym sklepie internetowym), no i urządzenie mierzące pokonany dystans, tętno oraz poziom chuja starego w twojej dupie, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Sebastiana Gałeckiego (niestety niedostępny w PDF ale możesz kupić w naszym sklepie internetowym za 99,99zł) o przechodzeniu przez ulicę, bo z samochodami nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących jest wpierdolenie się pod TIRa. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam!
B ( o ) ( o ) B S

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #2 13 Paź, 2017, 15:56:34 »
Nieśmieszne
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Sikor

• Gaduła
    • Moje galerie...
« Odpowiedź #3 13 Paź, 2017, 21:48:50 »
Jak ma byc tanio i dac sie uzywac to szukaj w Decathlonie.
A jak chcesz dobre to szukaj wyprzedazy markowych butow.
Practice cures most tone issues - John Suhr
--
Moja galeria z Musikmesse 2014 i nie tylko...

Offline tadek76

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #4 17 Paź, 2017, 10:01:33 »
dzięki. Może faktycznie pójdę do tego decathlonu i coś tam wybiorę