Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
nie do konca, luzuje sie na drozszej gumce, przy tanszej chwyta ja stres
Cytujnie do konca, luzuje sie na drozszej gumce, przy tanszej chwyta ja stresBUahahahahahaha!!! Może powinien światło gasić i pod kołdrą przyatakować.
Wiele razy wspominałem, że test kabli to jedyny, którego bym się nie podjął...
OMG, test strun to jeden z tych, ktorych NIGDY bym sie nie podjal...
wszelkie tematy jak w/w (z "gitara za 1000 dla początkującego" na czele) od razu DO KOSZA!
Cytat: wrobelsparrow Marzec 04, 2009, 16:59:36Cytujnie do konca, luzuje sie na drozszej gumce, przy tanszej chwyta ja stresBUahahahahahaha!!! Może powinien światło gasić i pod kołdrą przyatakować.Nie no jak, po ciemku sie fale inaczej rozchodza, nie maja tego kierunku i zderzaja sie przypadkowo ze soba lub ze sciana. A przykrywanie kabla koldra dziala tak samo jak narzucenie koca na paczke.
To ja zrobię jeszcze offtop offtopu w offtopie. Na wojnach gitarowych ktoś o nicku "Groszek" zajumał mi podpis "Ibanez - Az's Ultimate Guitar". Ciśnie mnie na śmiech a jednocześnie zażenowanie. <: PBtw wróbel, no co chcesz, w końcu muszą jakoś reklamować sprzęt w recenzjach, za to im płacą.
- to się nazywa ostry czad
Ej, ale ja się coś obawiam, że w piątek w Gliwicach może być jeszcze większa bieda więc powstrzymajmy się ze śmiechami.Chociaż nie, u nas będą gitary i wzmeki fajne.
- to się nazywa ostry czadTo dopiero gej party...