Ale ja mam gdzieś te śmigłowce, sprawą bardziej istotną są niepokoje społeczne, które za wszelką cenę próbują wzbudzić PO do spółki z Petru (to ten od sześciu króli).
Umówmy się co do jednej rzeczy, PiS to była złota opozycja w porównaniu z tym co wyprawia obecna.
PiS to polska, wszystkie sankcje nałożone na PiS szkodzą Polsce, Rząd i Prezydent muszą być wiarygodni, jeśli jakieś komisje europejskie z polską opozycją na czele wypowiadają się negatywnie o większościowym, wybranym w demokratycznych wyborach rządzie, to tracą na tym wszyscy Polacy. WSZYSCY, łącznie z tobą.
Mieszanie aspektów moralnych z argumentami politycznymi prowadzi do zniekształcenia każdego jednego problemu i wywołuje chaos, o co opozycji chodzi, dokładnie tak samo jak w 2007 roku, kiedy durny PiS oddał władzę.
To wszystko co robi opozycja służy jedynie zaciemnieniu obrazu sytuacji. Nie jest to żaden język dialogu jak próbują na wmówić.
Brzydzę się nimi, dla mnie dzisiejsza opozycja to współczesna targowica.
Stalinowski prokurator Wacław Krzyżanowski był chowany z honorami w październiku 2014 roku, to on chciał kary śmierci dla Inki...
Inka i Zagończyk są chowani 27 lat po rzekomym upadku komuny, przez 27 lat nie było woli szukania ich szczątków, dopiero kiedy do władzy doszedł PiS "Niezłomni" doczekali się uhonorowania.
To i jeszcze kilka innych faktów powoduje u mnie bardzo silną niechęć do tych sprzedawczyków z PO, KOD'ów i wszystkiego co jest działaniem na szkodę ojczyzny, pod sztandarem ratowania zagrożonej demokracji.
Demokracja w Polsce ma się świetnie, inaczej KOD'y byłyby rozpędzane policyjnymi pałami tak, jak PO rozpędzała marsze niepodległości, albo prefabrykując dowody, albo pałując spokojnie maszerujących ludzi, prowokując tym samym do burd.
Jeśli tego nie rozumiesz, to nie chcę już o niczym z tobą dyskutować.
Powtórzę raz jeszcze, głosowałem na Kukiz 15, ale rządzi PiS, i tak jak siedziałem cicho kiedy rządziło PO, tak będę siedział cicho kiedy rządzi PiS, a nie będę starał się ich rozliczać po roku rządów, drąc się "zagrożona demokracja"...
Bez odbioru.