Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320012 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Abstrahując już od treści. Mógłby się chłop postarać, bo "zabili czternaście bezbronnych ludzi" czy "wsiedli do tego samochodu, i pojechali w kierunku swojego domu jak się teraz okazuje; policja ich zauważyła, otworzyli do nich ogień, zginęli" brzmi co najmniej źle.

W temacie: dziełówki spoko są, sam od dłuższego czasu "jadę" nań, da się z tego żyć, pod warunkiem, że wykonuje się pracę faktycznie przypominającą "zlecenie", "projekt" (czyli coś, czego możesz naklepać w miesiącu, według potrzeb i możliwości, dowolną ilość), a nie pracę od 8 do 16 w firmie kogucik na stanowisku kasjer-sprzedawca za "pińć złoty za godzinę".

Co do Zusu - no kurde, ile to jeszcze potrwa, 20? 30 lat? Przecież to jebnie szybciej niż wieże WTC, jak już nie będzie skąd zajebać kolejnych miliardów. Serio ktoś z pokolenia aktualnych dwudziesto- trzydziestolatków wierzy, że dostanie zusowską emeryturę? Już nie mówiąc o tym, że "wybacz mała", ale ja tam się swoimi pieniędzmi zajmę dużo lepiej, niż pan/pani z jakiejś rządowej instytucji.

Wiesz kogo obwinią jak to "jebnie"? Tych, co sami oszczędzali zamiast dorzucać się do garnuszka :D

Posty połączone: 29 Gru, 2015, 09:17:32
( Obraz usunięty.)
Dokładnie ;)

Prezenty prawem, nie towarem. Inna Wigilia jest możliwa :D

Zasada jest prosta. Czemu ktoś ma mieć mniej przesrane, niż inni? Może, gdyby wszyscy wrzucali do garnuszka, to jebłoby miesiąc później?  ;)

To brak emerytury i bezpłatnego leczenia to nie jest "bardziej przesrane"? :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Proponuję nie robić tym głupeczkom publicity. Niech sobie sączą cappuccino na Zbawicielu za dwanaście zeta i dyskutują z tym bałwankiem z Krytyki Politycznej o urokach leninizmu, tylko kurwa niech o nich już nie słyszę.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ja ze swojej strony blagam, nie cytujcie cytowanych cytatów, bo ni hooi nie idzie sie zorientować, o co komu, i do czego się odnosi. Robi sie totalny bajzel... hm, jak to w polityce ?
PLS ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
@pivovarit Ależ oczywiście, że nie, wtedy to był ich świadomy wybór :D

Offline Saint2013

• Gaduła
  • Jupi aj ej madafaka !
Z innej beczki. Maraton zmian ustawowych trwa. Dziś rano w reżimowych mediach jakaś pani blondi (oczywiście napierdalająca na PiS), zwróciła uwagę na fakt, że Viktor Orban, w pierwszym roku swojego kierowania Rządem Węgier wprowadził 354 (jakoś tak) nowe ustawy bądź nowele starych.To w/g mnie potwierdza fakt ,że gnój był robiony wszędzie bardzo podobnie i że zmiany idą w dobrym kierunku.
Miało być jak zawsze a wyszło...zajebiście :-)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A tak całkiem serio, co to dało Węgrom i na ile poprawiło zycie "przeciętnego" Węgra. Ma ktoś jakieś konkrety, bo nie specjalnie sie tym interesowałem.

Offline Algiz

• Gaduła
Może tylko takie że na Węgrzech, Litwie, Łotwie, Czechach, Słowacji, Estonii się więcej zarabia , w zasadzie gorzej od nas mają tylko Bułgarzy Rumuni i Albańczycy ;)

Offline Saint2013

• Gaduła
  • Jupi aj ej madafaka !
Miało być jak zawsze a wyszło...zajebiście :-)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Mam i chyba zapytam, nie wiem tylko czy polityką sie interesuje, ale pewnie choćby własne odczucia ma... mam nadzieję ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Proponuję nie robić tym głupeczkom publicity. Niech sobie sączą cappuccino na Zbawicielu za dwanaście zeta i dyskutują z tym bałwankiem z Krytyki Politycznej o urokach leninizmu, tylko kurwa niech o nich już nie słyszę.
To ja tak poproszę z moherami z PiSu - niech sobie odmawiają zdrowaśki na pielgrzymce do Częstochowy i dyskutują z profesorami wyklętymi na temat zamachu na TU-154, tylko niech ja już o nich nie słyszę :P

Ach, jak wygodnie żyć stereotypami...

Posty połączone: 29 Gru, 2015, 15:25:04
@gizmi7  tylko sie nie irytuj, ale to coś dla Ciebie  :D

A do tego wystarczy dodać statystykę "jaką część ataków terrorystycznych stanowią ataki na tle religijnym?", potem jeszcze wziąć z tego ułamek związany z Islamem i nagle spadają klapki z oczu i wydaje się, że to tylko biznes i polityka robione na strachu. A wiadomo przeca, że strach to ścieżka ciemnej strony

A tu kolejny fajny szczególik - broń kupili legalnie: http://www.latimes.com/local/california/la-me-san-bernardino-shooting-terror-investigation-htmlstory.html
« Ostatnia zmiana: 29 Gru, 2015, 15:27:38 wysłana przez gizmi7 »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
To ja tak poproszę z moherami z PiSu - niech sobie odmawiają zdrowaśki na pielgrzymce do Częstochowy i dyskutują z profesorami wyklętymi na temat zamachu na TU-154, tylko niech ja już o nich nie słyszę :P

Ach, jak wygodnie żyć stereotypami...

Posty połączone: 29 Gru, 2015, 15:25:04
@gizmi7  tylko sie nie irytuj, ale to coś dla Ciebie  :D

( Obraz usunięty.)

A do tego wystarczy dodać statystykę "jaką część ataków terrorystycznych stanowią ataki na tle religijnym?", potem jeszcze wziąć z tego ułamek związany z Islamem i nagle spadają klapki z oczu i wydaje się, że to tylko biznes i polityka robione na strachu. A wiadomo przeca, że strach to ścieżka ciemnej strony

A tu kolejny fajny szczególik - broń kupili legalnie: http://www.latimes.com/local/california/la-me-san-bernardino-shooting-terror-investigation-htmlstory.html

Gizmi, jako statystyczny przedstawiciel lewactwa, powiedz mi jedną rzecz. Dlaczego lewactwo tak chętnie zaprasza do siebie przedstawicieli kultury, w których tolerancja dla homoseksualistów, transów, kobiet poza kuchnią i innych cudaków praktycznie nie istnieje? Nie mówię o radykałach.
« Ostatnia zmiana: 29 Gru, 2015, 15:56:56 wysłana przez pivovarit »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
O czym Ty do mnie rozmawiasz? Nie operuję w nowomowie o.O Tym bardziej nie gustuję i się nie orientuję w medialnych wypierdach salonowej lewicy, więc o cokolwiek chodzi, chyba nie pomogę :(

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Algiz

• Gaduła
http://wiadomosci.wp.pl/kat,140236,title,Prokuratura-umarza-afere-madrycka-Byli-politycy-PiS-nie-stana-przed-sadem,wid,18073331,wiadomosc.html 

Beria Ziobro już pociąga za sznurki...

Rozumiem że uniewinnienie posłanki Sawickiej za branie łapówek i skazanie  Mariusza Kamińskiego za walkę z korupcją to był lepszy trend w polityce.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline theremin

• Pr0
http://wiadomosci.wp.pl/kat,140236,title,Prokuratura-umarza-afere-madrycka-Byli-politycy-PiS-nie-stana-przed-sadem,wid,18073331,wiadomosc.html 

Rozumiem że uniewinnienie posłanki Sawickiej za branie łapówek i skazanie  Mariusza Kamińskiego za walkę z korupcją to był lepszy trend w polityce.

Rozumiem, że "a u was biją Murzynów" to twój ulubiony argument przy braku jakiegokolwiek innego.

Offline Algiz

• Gaduła

Rozumiem, że "a u was biją Murzynów" to twój ulubiony argument przy braku jakiegokolwiek innego.

To ty zacząłeś od hipokryzji.

Offline theremin

• Pr0
W sensie? Nie przypominam sobie, abym był sędzią i kogokolwiek uniewinniał lub skazywał, żeby mnie można było w tym przypadku posądzać o hipokryzję.
« Ostatnia zmiana: 30 Gru, 2015, 21:27:53 wysłana przez theremin »

Offline Algiz

• Gaduła
Zauważyłeś  źdźbło w PIS a nie widziałeś belki w PO.

Offline theremin

• Pr0
  :facepalm:

Pisząc o aktualnej sytuacji nic nie wspominałem o PO (które notabene uwielbiam na równi z PiS), a jak rozumiem w każdym komentarzu krytycznym wobec poczynań aktualnej władzy mam obowiązek wymieniać występki poprzedników?

Chyba kurwa z chuja na łeb upadłeś.
« Ostatnia zmiana: 30 Gru, 2015, 00:21:42 wysłana przez theremin »

Offline Algiz

• Gaduła
  :facepalm:

Pisząc o aktualnej sytuacji nic nie wspominałem o PO (które notabene uwielbiam na równi z PiS), a jak rozumiem w każdym komentarzu krytycznym wobec poczynań aktualnej władzy mam obowiązek wymieniać występki poprzedników?

Chyba kurwa z chuja na łeb upadłeś.

Widzę że  argumentów zabrakło i poleciałeś Niesiołowskim, a nawet Stonogą.

Offline theremin

• Pr0
 [Algiz mode on]Gizmi, ty hipokryto nie napisałeś nic o Grabarczyku[Algiz mode off]

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
http://natemat.pl/166599,zbigniew-ziobro-niczego-sie-nie-nauczyl-przypadek-tej-lekarki-pokazuje-ze-wracaja-stare-metody

Wszyscy kochają Ziobrę

Ziobro to pomyłka i nikt się z jego powrotu nie cieszy, ALE
Ależ lemingi łykają na ciepło takie teksty. Całą akcją kieruje prokuratura, pod wodzą niezależnego prokuratora Generalnego Seremeta! No i co? On jest zależny od min. Ziobry?

Swoją drogą ciekawe opinie ma Pani Dudek.
http://www.znanylekarz.pl/dominika-dudek/psychiatra/krakow/1/negatywne#doctor-opinion-stats
« Ostatnia zmiana: 30 Gru, 2015, 07:56:31 wysłana przez pivovarit »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen