Autor Wątek: Windows Phone  (Przeczytany 4838 razy)

Offline Badyl81

• Prawie użytkownik
  • Octy chlory
Odp: Windows Phone
« Odpowiedź #25 21 Lip, 2015, 15:07:12 »
No, na androidzie robiłem kilim taskillerem, a za 5 sekund proces uruchamiał się ponownie :)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #26 22 Lip, 2015, 11:35:57 »
możesz przeciągnąć go na informacje o aplikacji i wymusić zatrzymanie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #27 21 Mar, 2016, 10:12:14 »
Snapchat dogadał się z Microsoftem i będzie aplikacja na WP :D... Kiedy? Tego nie wiedzą najstarsi górale.

chyba sie nie doczekamy...

zaczely sie updaty do win 10. mi sie udalo i system juz mam na lumi 735 i w sumie polecam.
duzo udogodnien, usprawnien. dziala nie wolniej niz win8 (specjalnie nie pisze, ze dziala szybko :D ).
Ktos to moze instalowal na innej maszynce?
i always go full retard

Offline selfslave

• Gaduła
« Odpowiedź #28 21 Mar, 2016, 22:19:18 »
Panie @sify11 a baterie to on żry mocno? Bo mówili, że 10tka po chuju, bo strasznie żry baterie.

Ogólnie jestem wkurwiony tym mobilnym windowsem, bo bardzo polubiłem system, pomimo braku aplikacji Google'owych, a teraz wycofują się i nie wiadomo co będzie dalej. Wkrótce muszę zmienić telefon, a nie chcę wracać do gównianego Androida lub iOS, bo to źle zaprojektowane, bardzo chaotyczne systemy. Ale nierozwojowy system, na którym przestaną być wspierane aplikacje też mi się nie widzi. Niby robią ten Surface Phone, ale nie wiem czy to coś zmieni. Może wezmę Lumię 930, bo 950 to porażka, ale ogólnie nie podoba mi się, że dalsza żywotność systemu jest tak niepewna.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #29 21 Mar, 2016, 22:21:03 »
win10 jest bardzo na tak, poki co nie powiem nic o baterii bo korzystam z niego zdecydowanie czesciej niz przed updatem
i always go full retard

Offline inches666

• Gaduła
  • Uczulenie na 4/4
« Odpowiedź #30 21 Mar, 2016, 23:16:13 »
IMO na WP10 moja 735 działa dłużej niż na WP8.1, może to subiektywne odczucie, nie wiem. System w chuj miodny, nie myślę póki co nawet w odległej przyszłości o zmianie na Andka (mimo to jestem świadomy jego wad takich jak to że nie ma apek)
www.soundcloud.com/inches666
Ha Ha Ha Ha
Ce dur A mol