Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
No ale co z tą koszulką nie tak?
.Brzmienie wspaniałe ale muszę sprzedać ponieważ sprzęt na którym gram za bardzo się sprzęga i mogę używać tylko aktywnych przetworników , było by to idiotyczne abym w tak wspaniale brzmiącym Gibsonie je wymienił.(...)Miejscowość Kozy leży na granicy Bielska-Białej przy trasie DK52 na Kraków woj.Śląskie
Grałem na niej koncert w oborze dla świń i muszę przyznać że dawała radę.Niestety. Z żalem w sercu i grymasem na mordzie, stwierdzam, że do grania rolniczego black metalu z domieszkami grindcore i indie się nie nadaje.(...)(nie ukrywam, że ciężej też się da zagrać, ale to już wg. mnie zależy od ręki, która instrument trzyma - na próbach ze starą kapelą cisnąłem Black Sabbath i podobne - bez problemu).(...)Wizualnie, tak jak widać na zdjęciach - troszkę poobijana, kaj bym gnój nią rzucał, a to nie prawda! Parę razy po pijaku w coś uderzyłem, ale to rzecz normalna w rock'n'rollu (więc uwaga, rodzice chcący kupić gitarę swoim dzieciom - ZASTANÓWCIE SIĘ!)(...)W zestawie znajduje się trumna na tego czerwonego diabła, kabel, jak cena mnie zadowoli to dorzucę kostkę (brukową, niestety nie widoczną na zdjęciach).Aha, zapomniałem że przydało by się wymienić struny na takie, jakie przyszły właściciel sobie życzy i delikatnie ją podregulować. Zapraszam na grę wstępną! Ptfu, próbną!
Pachnie imć Wróblem
Instrument kupiłem od człowieka który wylicytował go na aukcji charytatywnej w Stanach. Na pleksi są oryginalne podpisy członków legendarnego The Police. (do potwierdzenia u dowolnie wybranego grafologa). Podpisy zostały złożone podczas jednego z ostatnich koncertów na który Panowie spotkali się po latach. To było chyba ok 2005 roku. Fani na pewno znają dokładna datę
WAŻNE: Widoczna cena instrumentu nie obejmuje pleksi z autografamiW przypadku wylicytowania instrumentu, pleksi w autografami zostanie zamienione na identyczne, nowe oryginalne Fendera ale bez autografów. Zainteresowanych całością (z autografami) zapraszam do kontaktu i podawania propozycji ceny.
Rozmiar 42, będzie pasować na każdą nogę