robi ludzi w balona z tym "VHT to najwyższa światowa półka, wystarczy spojrzeć jak kształtują się ceny na allegro. ", bo to vht nie ma z tymi z allego nic wspolnego- to raz. dwa- na jednym ze zdjec widac tasme z thomanna, na ktorym to combo stoi 770 zl z wysylka. przeciez mialem to samo, tylko ze w innej wersji. mi to tam zwisa, niech szuka leszcza, ale napisac musialem
i odpowiedz:
Spoiler Po pierwsze nie przypominam sobie, abyśmy się znali, więc odzywki "per Ty" proszę sobie uprzejmie darować. Po drugie- na tym właśnie polega handel: kupujesz taniej, sprzedajesz drożej i wykorzystujesz koniunkturę. Nie oszukujmy się- tak właśnie wygląda wolny rynek i rycerskie zapędy w Pana stylu mają sens porównywalny wysiłkom Don Kichota. Wiele polskich sklepów muzycznych sprzedaje "Gibsony" ze strony ioffer.com, które są wspaniałymi owocami pracy chińskiego narodu, a i tak ludzie kupują je jako oryginalne. Zatem naprawdę proszę przemyśleć takie wystąpienia, bo tego zjawiska Pan nie zwalczy. Pozdrawiam - Gnievku
i ja:
Spoiler primo- jeśli już rzucasz faktami typu chińskie Gibsony w sklepach, to podaj źródło tych wiadomości rodem z super expresu, erudyto. chętnie się czegoś nauczę od podpory wolnego handlu, o którym wszak nie mam pojęcia.
secundo- żadne rycerskie zapędy- ot frustracja. nie mogę sprzedać mojego sprzętu od paru miesięcy, choć cena jest śmieszna. ludzie wolą kupić jakiś złom, bo nie znają rynku. a informacje typu "Ten ręcznie wykonany wzmacniacz zaspokoi potrzeby nawet wymagających instrumentalistów. VHT to najwyższa światowa półka, wystarczy spojrzeć jak kształtują się ceny na allegro. " w niczym nie pomagają, to jawne wprowadzanie w błąd.
i kolo:
Spoiler Reklama dźwignią handlu. Nie podoba Ci się, nie dajesz się na to złapać- nie kupuj, proste. Pozdrawiam, miłego dnia.
i cieta riposta
Spoiler tak- proste. trudne to jest bycie uczciwym- usprawiedliwiaj się jak chcesz. żegnam ozięble.
i potem:
Spoiler Dla jasności- nie utrzymuję, że to uczciwe. Tak działa handel, który nie jest uczciwy z założenia. Pozdrawiam - Gnievku.
i na koniec:
Spoiler aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahah hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahaah ahahahhahahahah hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha hahahahahhahahahaha hahahahhahahahahaha hahahhahahahahahaha hahhahahahahahahaha hhahahahahahahahahh ahahahahahahaha chyba wystarczy, over and out.
generalnie koles jest chyba lekko nietenteges, totez darowalem sobie dalsza konwersacje