Autor Wątek: Kfjatuszki  (Przeczytany 556478 razy)

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Odp: Kfjatuszki
« Odpowiedź #575 26 Mar, 2010, 21:57:53 »
Zawsze mogą przynieść na próbę. Dlatego sądzę, że to niegłupia sprawa.
O bezpieczniku sam pomyślałem, szczególnie jak mi się przez uszkodzoną lampę spalił 8)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #576 27 Mar, 2010, 01:30:32 »
http://www.allegro.pl/item966309828_lampowy_head_marshall_jmp_artiste_100w_z_1978_r.html

Wzmacniacz na kluczyk.....??? Ciekawa modyfikacja, może ktoś z Was też tak ma?? :DD

kazdy Ampeg VL tak ma ;)
Łe tej.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
« Odpowiedź #577 27 Mar, 2010, 17:56:25 »
http://www.allegro.pl/item962767449_mxr_m_104_super_distortion_gitarowy_hit_mbs.html

- użytkownikiem MXR M 104 Distortion + jest między innymi Randy Rhodes. - Raz. BYŁ. Dwa. Chuj mnie strzela kiedy widze gdzieś RHODES zamiast RHOADS. Wysłałem wiadomość o błędzie, odpowiedział, że ''dziękuję, poprawię''. I chuj.
- doskonały Blues Sound, znany z nagrań Randy Rhodesa - ...

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #578 27 Mar, 2010, 22:33:49 »
przynajmniej cenę dał odrobinę normalniejszą (co nie zmienia faktu, że o 4 razy za wysoką ;) )
B ( o ) ( o ) B S

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #579 28 Mar, 2010, 17:21:15 »
http://allegro.pl/item965438886_okazja_kultowy_metal_maniac_dod_fx58_vintage_gw3.html
z ceną to gościu przesadzil i to mocno wiem bo mam dokładnie taki sam efekcik z pudłem dowodem zakupu i gwarancją do 1991r :P

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
« Odpowiedź #580 28 Mar, 2010, 18:19:23 »
oj, przesadził. 150zł to imo max. Mi się akurat podoba ten DOD, jak się odkuję trochę, to trzeba będzie zapolować x]

Offline Tolein

• Pr0
« Odpowiedź #581 28 Mar, 2010, 19:51:26 »
sory... cena ceną, ale nikt nie zauważył tekstu z translatora? ten fragment o "zniekształconych krawędziach" oraz że "zapewnia head-banging dźwięku"...
albo może ja zostałem w tyłu i tak się teraz mówi... o,o
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #582 28 Mar, 2010, 20:26:47 »
oj, przesadził. 150zł to imo max. Mi się akurat podoba ten DOD, jak się odkuję trochę, to trzeba będzie zapolować x]
to jak sie odkujesz to wal do mnie ja go nieuzywam wiec sie dogadamy

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)

locco

• Gość
« Odpowiedź #584 29 Mar, 2010, 23:41:36 »
to raz, dwa- pickupy i mostek warte wiecej, niz nowa gitara?

Offline birthmark

• Gaduła
« Odpowiedź #585 31 Mar, 2010, 22:15:36 »
Bestia bestią, ale to mi się podoba: "minus to zablokowany stały mostek ,który nie sprawdza się w postaci mostka ruchomego w tej akurat gitarze i jest zablokowany na stałe".
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
« Odpowiedź #586 01 Kwi, 2010, 15:01:39 »
O, Gałek :). Wygląda, jak wygląda, ale dobrze gra.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
« Odpowiedź #587 04 Kwi, 2010, 00:03:47 »
http://allegro.pl/item986894162_glowa_paka_head_hartke_piggy_back_piggyback.html
a szalejące pod maską 4x8” to nie jakieś tam świstanie 10 czy 12 cali.
;D

edit:
Jak się robi w poście spoiler?
edit2:
Dobra, nie było pytania :D
« Ostatnia zmiana: 04 Kwi, 2010, 01:05:51 wysłana przez mati304 »
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #588 04 Kwi, 2010, 00:20:23 »
Bajeranckim rozwiązaniem jest elegancko wkomponowane okienko przez które bije do nas blask płonącej lampy. Taki widok naprawdę potrafi zachęcić do tego by przyłożyć mocniej po strunach.
Kanał przesterowany to już inna bajka. Tutaj nie ma żartów. Po przejściu na dwójkę zaczyna się poważna rzeźnia.
leżę :D ale dalej koleś przynajmniej próbuje być obiektywny ;)
do widzenia.

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #589 04 Kwi, 2010, 00:46:53 »
 :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Dla mnie kwiat forum, ciężko to będzie przebić

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
« Odpowiedź #590 04 Kwi, 2010, 01:13:50 »
Aż się chyba skuszę :D :D :D
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
« Odpowiedź #591 04 Kwi, 2010, 12:06:39 »
Jesteś pewien, czy dasz sobie z taką bestią radę?

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #592 04 Kwi, 2010, 13:40:04 »
HARTKE = Huge American Rubbish That Kan Explode
« Ostatnia zmiana: 04 Kwi, 2010, 13:46:23 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Rumak

• Pr0
« Odpowiedź #593 05 Kwi, 2010, 20:31:22 »
http://www.allegro.pl/item982363934_gitara_elektroniczna_flyer.html

Witam...:) Mam do sprzedania gitare elektroniczną firmy FLYER. Gitaka jest czarna, poreczna, dzwięk po podłączeniu do pieca piekny:) Gitarka ma lekkie pęknięcie widoczne na zdjęciu (Wygłupy kolegów)

http://www.allegro.pl/item982391850_rewelacyjna_gitara_mensfelf_worrior.html

REWELACYJNA GITARA MENSFELF WORRIOR!!!!!!!
« Ostatnia zmiana: 05 Kwi, 2010, 20:34:16 wysłana przez Rumak »

Offline Rumak

• Pr0
« Odpowiedź #594 05 Kwi, 2010, 20:41:09 »
Ale przecież to gitara elektroniczna, a nie elektryczna! ... :P

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
« Odpowiedź #595 05 Kwi, 2010, 20:50:02 »
Może na grilla też da radę.. ciekawa opcja :D
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
« Odpowiedź #596 06 Kwi, 2010, 01:44:20 »
Szukam czegoś maksymalnie budżetowego do nagrywania gitary przez netbooka. Zainteresowałem się interfejsami  gitara>USB Alesisa i Behringera. Znalazłem test Behringera :facepalm: mniej więcej to co ostatnio wróbel gdzieś pisał:
"Jeśli chodzi o możliwości brzmieniowe, to w zasadzie ich ocena nie powinna być przedmiotem tego testu, ponieważ za symulacje odpowiada oprogramowanie zewnętrzne"
Nasze ulubione czasopismo: http://www.magazyngitarzysta.pl/sprzet/testy_sprzetu/1644-behringer-guitar-link-ucg102.html
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
« Odpowiedź #597 09 Kwi, 2010, 11:19:33 »
http://www.allegro.pl/item982391850_rewelacyjna_gitara_mensfelf_worrior.html

Umiejentność spisywania literek bes błenduf kuleje...

250 zł czystego zarobku panowie, żal było nie skorzystać :P
mniut i piah

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #598 10 Kwi, 2010, 21:05:54 »
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=982603507 no kurwa już kupuję :lol: rzeczywiście powinienem był nie wchodzić ;)

usunąłęm zbędne odstępy między wierszami:
PRAWDZIWY RARYTAS DLA MIŁOŚNIKÓW
BRZMIEŃ VINTAGE
ZESTAW HUMBACKERÓW MADE IN JAPAN
BRZMIENIE MOŻNA OKREŚLIĆ TYLKO DWOMA SŁOWAMI
PRAWDZIWY VINTAGE
BARDZO ŚPIEWNE PRZETWORNIKI
MAGNESY ALNICO II
DWUŻYŁKOWE WYPROWADZENIE
BARDZO DŁUGI SUSTAIN
W POZYCJI 2 PRAWDZIWY LES PAUL
SERDECZNIE POLECAM
NAPRAWDĘ WARTO

i dalej, czcionką w kolorze tła:
BOSS, GT-10, GT 10 GT10, GT-8, GT8, FENDER, GIBON, MESA BOOGIE, RANDAL, VHT, BOGNER, STRATOCASTER, IBANEZ, CORT, lenovo , ibm, hp, manicure, szynka, gałka, les paul, richwood, dupa, tama, taye, vox, IGIBSON, STRATOCASTER [jak wpisze dwa razy to większa szansa, że wyskoczy w wyszukiwarce? :lol: ], TELECASTER, KLONOWY, ES 335, BB KING, ibnaez, jazz, jazzowa, TANI PASEK, PASEK GITAROWY, GAUCHO, MARIHUANA, MARSZALMUSIC.PL, HP, LENOVO , IBM, DELL, BC.RICH, MESA BOOGIE, MARSHALL, FENDER, MANICURE, PEDICURE, KIEŁBASA, TANIA GITARA, RICHWOOD, WARWICK, FRAMUS, KUPA, BOSTON, ibm, hp, roland, ibanez,

imo dobra poracha i zero szacunku dla kupującego <piąteczka> napisałem do typa z pytaniem co to za sprzet, ciekawe co odpowie ;)

ed. cena za komplet 320zł + przezajebiste zdjęcie:
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 10 Kwi, 2010, 21:21:02 wysłana przez Wybielacz666 »
do widzenia.

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #599 10 Kwi, 2010, 21:21:58 »
pewnie jedna nastrojona do E a druga do H, może to jakiś zabytek z czasów przed wynalezieniem siódmej struny? :D albo konstruktorzy inaczej zinterpretowali termin zmiennej menzury (jak w fanned fretsach) ;)
do widzenia.