Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Jeszcze tylko Mirrors Edge 2 i przekonają mnie do kupienia nowego kompa.
Cytat: Amal_68 w 17 Cze, 2015, 18:32:04Jeszcze tylko Mirrors Edge 2 i przekonają mnie do kupienia nowego kompa.
O FAKWłaśnie zrozumiałem że z Falloutem 4 może się stać to co ze SkyrimemNieNienieNienienienienienien ienienie
@Amal_68, słowo się rzekło .
Cytat: inches666 w 17 Cze, 2015, 22:03:47O FAKWłaśnie zrozumiałem że z Falloutem 4 może się stać to co ze SkyrimemNieNienieNienienienienienien ienienieAle, że co? Będzie kolejne świetne RPG na długi czas
Cytat: mastEr_eXplorer w 18 Cze, 2015, 00:38:51Cytat: inches666 w 17 Cze, 2015, 22:03:47O FAKWłaśnie zrozumiałem że z Falloutem 4 może się stać to co ze SkyrimemNieNienieNienienienienienien ienienieAle, że co? Będzie kolejne świetne RPG na długi czas Nie. Że całkowicie zmienią bazę, klimat oraz skupią się na tym by gra była ładna i "epicka" zamiast wciągającej i głębokiej... Nie bez powodu najlepszym RPG jest Planescape:Torment. Gra miała taką głębię i wciągalność historii że nie da się tego dzisiaj odtworzyć...
( Obraz usunięty.)Mały offtopic - chyba najładniejsze wydanie ze wszystkich konsol obecnej generacji