Dzięki Bro!
Śmiesznie się złożyło, bo akurat gdzieś w międzyczasie prac nad trailerem parokrotnie przewinął mi się przez playlistę ten numer Roba D, ale nie mogę powiedzieć, żebym się nim, czy czymkolwiek inspirował w tym wypadku. To była dość spontaniczna akcja tuż po zakupie nowej midi-klawiaturki Korga microKEY - wcześniej nigdy nie grałem na żadnym klawiszu, a całość jakby sama wyszła spod paluchów. Po zgraniu numeru uderzyły mnie mocne skojarzenia z utworem, który kończył każdy odcinek serialu The Killing -
Coś w tym jest, nie?
Co do basu, to możliwe, że za bardzo pociągnąłem filterkami, albo po prostu zbyt mocno skupiłem się na środku na smykach. Jeśli chodzi o bębny, to była to trochę kaleczna próba osiągnięcia "symfonicznych" bębnów ze zwielokrotnionej ścieżki AddictiveDrums - na pewno dałoby rady wyciągnąć z tego jeszcze więcej, ale osobiście w mixie całe życie leżę i kwiczę, a i było to naprawdę moje pierwsze podejście do tego typu muzyki. Nie znam się za bardzo
Dziękuję za komentarz!
Pozdro!
EEEEEEEDIIIIIIIT :
Short Film nabiera tempa, jednak wymaga więcej prac, niż się tego spodziewałem. Zamiast tego zapraszam do posłuchania wypocin, które skleciłem gdzieś w międzyczasie - wszystko w pełni klawiszowane - mam nadzieję, że nie dostanę bana, bo nie jest nawet nisko
https://soundcloud.com/mariusz-zawadzki/sets/new-horizonsCzy to to jest akceptowalne?
Pozdro :*