Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
8 z floydem?
Lutnik też człowiek, czasem na trzeźwo nie da rady Te Shermany są ładne ale przez faktycznie wyglądają na tłuściutkie przez krótką menzurę.
[drapie się po głowie] 4 struny basowe + 7 wiolinowych. Zacne... powiesiłbym na ścianie obok kalendarza Pirelli.
Cytat: Leon w 29 Cze, 2009, 08:02:35Lutnik też człowiek, czasem na trzeźwo nie da rady Te Shermany są ładne ale przez faktycznie wyglądają na tłuściutkie przez krótką menzurę.Patent Novax'a . Polski Master lutnik , Wiele lat temu wyjechał do US . Gitara ma trzy połączone menzury , baryton , Środkowo barytonową i jakaś zmniejszoną , patent wspaniały , ale koszmarnie trudny do grania w niskich pozycjach .
I jako miłośnikowi tfurczości Charliego Huntera jest mi doskonale znany Taki dżołk to miał być Junia
Ci którzy używają sobie chwalą dużą wygodę grania (sporo szóstkowców tego używa jak tak popatrzyć na stronę Novaxa. Dopóki nie pomacam to się nie wypowiadam
No chyba że jako zrealizowany GAS zaliczyć kupno... dywanu
W Malko to jest kurz o wartości już chyba archeologicznej i coraz bardziej zabiedzeni sprzedawcy, a nie basowa 8ka A serio to bez WYRAŹNEJ deklaracji kupna to oni nawet strun nie sprowadzą - wiem bo pytałem Chociaż muszę wreszcie pomacać Richa 7kę - ta wisi. I też zarasta brudem PS. To jak jest z tymi fannedami - pomijając pełne bary da się na tym grać mając powiedzmy "ludzkie" umiejętności?Nie wiem , bo ja mam nadludzkie a tak serio to tylko kwestia przyzwyczajenia .
A jak dołożę się siostrze do laptopa