Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
*zawsze dawaj z siebie 110%
Cytat: spacelord7 w 16 Paź, 2019, 21:55:20*zawsze dawaj z siebie 110%Zwłaszcza opierdalając się
Kochałbym jak swoje, choc wiem, że środkowy humb jest bardziej wkurwiający niż przydatny
Ależ mnie skręca na rozpoczęcie przygody z moto od następnego sezonu...( Obraz usunięty.)
Bo to jest 125ccm z chorobą wieku dziecięcego i dokładnie to mnie w nim jara Spoilera tak poważnie to pierwotnie miał być suzuki intruder 125 ale znajomy moturnista namówił mnie że na nakedzie lepiej będzie się nauczyć. Po przejrzeniu rynku i po posadzeniu tyłka na paru jak dla mnie ten mi robi najbardziej ceną, wygodą, wyposażeniem i wizualnie
Elektryk:( Obraz usunięty.)Posty połączone: 19 Gru, 2019, 01:06:06Dajecie lajki, a to nawet nie pierdzi
I feel it bro
Elektryk:( Obraz usunięty.)Posty połączone: [time]19 Gru, 2019, 01:06:06[/time]Dajecie lajki, a to nawet nie pierdzi
Maks. Prędkość 45km/h
Odblokowuje się w prosty sposób