Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Niedziak w 10 Lut, 2013, 15:14:48( Obraz usunięty.)Najpiękniejsze wykończenie jakie w życiu mi było dane zobaczyć.Gdyby nie to złote...
( Obraz usunięty.)Najpiękniejsze wykończenie jakie w życiu mi było dane zobaczyć.
( Obraz usunięty.)
Cytat: Niedziak w 10 Lut, 2013, 15:14:48( Obraz usunięty.)Najpiękniejsze wykończenie jakie w życiu mi było dane zobaczyć.Jeśli podoba Ci się ME w wykończeniu nitro to ten też Ci powinien siedzieć ( Obraz usunięty.)i od dupy strony( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)To tak na szybko, na dzisiaj, na już.
Cytat: CmnD w 12 Lut, 2013, 21:22:26( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)To tak na szybko, na dzisiaj, na już.Masz tyle gazu - że ci dupy nie rozerwie?
To stań pod latarniom.
Cytat: Dmaligator w 12 Lut, 2013, 23:31:22To stań pod latarniom. Mówisz, że jest spoko i nie narzekasz? Mimo wszystko wolę, żeby moja dupa pozostała ciasna jak po praniu.
Ktoś z forum będzie miał praktycznie identyczne...
Cytat: wuj Bat w 15 Lut, 2013, 21:54:49Ktoś z forum będzie miał praktycznie identyczne...bat bardzo wątpię