Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ran jest po prostu ładniejszy
( Obraz usunięty.)
No jeszcze trzecią z jabłonki to będzie miał pełną nutę zapachową na nowe perfumy. Też mnie okropnie gasuje Regius, z tym, że 7ka. Cenowo jednak powala, już prędzej uzbieram na Horizona 7...
Cytat: shitol w 03 Paź, 2011, 21:03:07( Obraz usunięty.)Fajny, ale ja bym wolał kompletny...
Pierwszy Regius był sygnaturą Skawy a on sam pomagał przy jego projektowaniu.
Cytat: theremin w 04 Paź, 2011, 21:33:38Cytat: shitol w 03 Paź, 2011, 21:03:07( Obraz usunięty.)Fajny, ale ja bym wolał kompletny...no masz racje kabel gitara->wzmak by się przydał
Cytat: nikt w 06 Paź, 2011, 07:39:13Pierwszy Regius był sygnaturą Skawy a on sam pomagał przy jego projektowaniu. Dokładnie! A teraz wszyscy się jarają takim pedalskim pomiotem, trololo!
Cytat: wuj Bat w 06 Paź, 2011, 08:21:57Cytat: nikt w 06 Paź, 2011, 07:39:13Pierwszy Regius był sygnaturą Skawy a on sam pomagał przy jego projektowaniu. Dokładnie! A teraz wszyscy się jarają takim pedalskim pomiotem, trololo! Prawda, wszystko prawda, ten pomarańczowy kosztował kiedyś 5500, czekam aż będzie jeszcze tańszy. SpoilerBo przecież żaden lanser nie kupi sobie gitary, którą podpisano flejm skawiński. A ja owszem
Spoiler