Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
ech... co raz bardziej się starzeję
Tak na serijo to to był test na zywym organizmie i nie był korzystny dla tego organizmu. jednokaty nie dla mnie Ale kocham go, bo to taki wybryk natury jest
@up Zbieramy na Fano, nie pierdol.
SpoilerTak, AFX jest supermniametc ale brakuje mi tej nieporęczności, nieprzewidywalności lampy i nie chcę, żeby Gohes nadal się ze mnie śmiał, że jestem gejem bo gram na afx'ie
Cytat: youshy w 06 Mar, 2014, 10:19:09SpoilerTak, AFX jest supermniametc ale brakuje mi tej nieporęczności, nieprzewidywalności lampy i nie chcę, żeby Gohes nadal się ze mnie śmiał, że jestem gejem bo gram na afx'ie Przynajmniej masz męskie marzenia...
Dron przynoszący piwo!!!
Cytat: wuj Bat w 22 Mar, 2014, 23:29:49Dron przynoszący piwo!!! W sumie w fabryce by się taki przydał...
Cytat: niedziak w 25 Mar, 2014, 23:43:00Cytat: wuj Bat w 22 Mar, 2014, 23:29:49Dron przynoszący piwo!!! W sumie w fabryce by się taki przydał...Przyuczcie lwronka...
( Obraz usunięty.)Gas to straszna choroba. Odbiera strawe dzieciom, doroslym papierosy, dziadkom miejsca na cmentarzach...