Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)nie musi byc koniecznie relic hehe
mój najnowszy GAS-GIBSON LP STUDIO 50´S TRIBUTE P90( Obraz usunięty.)cena u Thomanna 2976zł
Och cicho bo się zawstydzę... Chociaż to i tak jest tylko kolejny obiekt onanizmu internetowego, ale popatrzeć miło PS. A co do T-Birda 5 - idź do RnRa (najbliżej chyba tam mają na stanie) i KONIECZNIE ograj. Bardzo wygodny gryf, sound i wykonanie przyjemne jak na tę klasę wiosła, ogólnie rock&roll, babe! ale całość jest... duża Chociaż gdybym miał kiedykolwiek brać pełnoskalową 5kę (a się ledwo na 30" 4ce wyrabiam ) to najpewniej właśnie na ten sprzęt padłby wybór, i koniecznie w tym wykończeniu
Jeden z moich gasow jest w trakcie realizacji, za to przyszedl mi nowy obok k7, rga8, rgt42dx a mianowicie :( Obraz usunięty.)
+1 świetne są te wiosła, nawet na tej sygnowanej HZce bym nim nie pogardził ( choć po co mi floyd, nie mam pojęcia ).
Cytat: valentine w 25 Sty, 2011, 10:15:09Jeden z moich gasow jest w trakcie realizacji, za to przyszedl mi nowy obok k7, rga8, rgt42dx a mianowicie :( Obraz usunięty.)fajna, ale jedyne słuszne wykończenie dla tej gitary to ibek Metala