Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: shitol w 09 Lut, 2010, 21:29:58( Obraz usunięty.) oł jeeee!!!
( Obraz usunięty.) oł jeeee
( Obraz usunięty.)
Ej no, sorry. On jest cały krzywy, od główki poprzez łączenie gryfu na mostku kończąc. Junior Juniorem, ale tutaj troszkę odjebali fuszerkę (chyba, że to wszystko tak ma być)
O szyt!! SpoilerLP z kropkami ??
Bezguście jesteś i tyle, brzydki jest
Cytat: Aston w 11 Lut, 2010, 19:04:20Bezguście jesteś i tyle, brzydki jest no ba!
To rozumiemy, że Fajerbol ci nie podszedł, skoro już myślisz o kupnie innego wzmaka
Fajerbol ci nie podszedł
( Obraz usunięty.)ograłem ostatnio i spodobał mi się niesamowicie, kupię go przed końcem roku ;]
Cytat: Aston w 12 Lut, 2010, 01:47:44Fajerbol ci nie podszedłprzy tym można grać trochę ciszej, więc w moim przypadku może okazać się strzałem w 10kę
Cytat: Greg_K w 09 Lut, 2010, 21:42:05Cytat: shitol w 09 Lut, 2010, 21:29:58( Obraz usunięty.) oł jeeee!!!... bo chyba tylko kolor. wczoraj testowalismy bezposrednio z burnym les paulem i to ltd brzmialo jak zabawka- owszem, zajebiscie ladne i wykonane, ale to zawsze gowno w ladnym papierku.
potwierdzam, te ltd strasznie blado wypadają
I zepsuliście mi wielomiesięcznego GASa
( Obraz usunięty.)okrutnie choruje na Jacksony, szczególnie RR i DK
Flame Bell IIS, cud to nie jest ale mam zacny plan wykorzystania wiosła