Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Prawdziwi menszczyźni grajo tylko na gibsonach i fenderach, bo nawet z gówna można wycisnąć dobry sałnd, jak się ma dobrom technike.
( Obraz usunięty.)Już nie zdzierżę, jak mi trzeba klawisza jakiegoś kurewsko konkretnego to łojezu. W międzyczasie ciśnie mnie na tele i basidło i weź się zdecyduj...
jebać kurwcweleNord Stage 3 pany!!!!!( Obraz usunięty.)
No właśnie niestety nie ma, a szkoda, bo ceny faktycznie mają trochę z poopy na te sygnatury.
@Mat a co jest w nim takiego ą ę?
Cytat: Amal_68 w 01 Gru, 2017, 15:31:51@Mat a co jest w nim takiego ą ę?W sumie nie ma nic w tym rewolucyjnego ale podoba mi sie ten koncept humba pod mostem i singla pod gryfem, w body stylizowanym na telecastera. No i czerwony gryf i ciemne body mi robi dobrze wizualnie.
To są dobre wiosła, ale nie rozumiem czemu takie drogie. Nie maja ani części "dużych producentów" (bramdowany most i pipaki), nie są robione w zachodnich fabrykach (Korea i Indonezja). Za taką cenę to wole gdzie indziej szukać.
Wszystko spoko ale spójrzcie na osprzęt u innych Made not in USA czy Poland tylko Asia ogólnie i nagle ze świecą szukać nierdzewki progów, blokowanych kluczy i ogólnie sensownego osprzętu i czegoś "świeżego" i tutaj nie mówię o gustach bo jednemu podejdzie te body i kolorystyka a drugiemu ni chuja Miałem w chooi GAS na tego BEA z ruchomym no ale cena z dupy mocno i kurwa ten fakt nieistniejącej odsprzedaży w PL u Januszkuf internetu