Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)Disco gitara. Ja pierdole, miałem to kilka razy w łapie, wisi sztuka u mnie na wsi, mam ochotę pozbyć się kilku wioseł i brać to. Jest obłędna. Żadne zdjęcie nie uchwyci tego lakieru.
Cytat: Mother Puncher w 25 Kwi, 2015, 14:45:48( Obraz usunięty.)Disco gitara. Ja pierdole, miałem to kilka razy w łapie, wisi sztuka u mnie na wsi, mam ochotę pozbyć się kilku wioseł i brać to. Jest obłędna. Żadne zdjęcie nie uchwyci tego lakieru.to tak jakbys lecial na kobiete bo ma zajebista tapete...na twarzy
A w co niby mam wsadzić penis? W gniazdo jack? Nie zmieści się. A płoda gdzie bym trzymał? W pudełku?
Cytat: Mother Puncher w 28 Kwi, 2015, 14:25:04A w co niby mam wsadzić penis? W gniazdo jack? Nie zmieści się. A płoda gdzie bym trzymał? W pudełku?ta
Cytat: Johnny w 28 Kwi, 2015, 14:27:00Cytat: Mother Puncher w 28 Kwi, 2015, 14:25:04A w co niby mam wsadzić penis? W gniazdo jack? Nie zmieści się. A płoda gdzie bym trzymał? W pudełku?ta No skoro nie masz z tym problemów, to spoko.
A jeszcze czasem podkładkę trzeba dorzucić bo na boki majta...
Cytat: inches666 w 28 Kwi, 2015, 14:39:09A jeszcze czasem podkładkę trzeba dorzucić bo na boki majta...Najlepiej owinąć w gazetę , prasa wszystko wyolbrzymia
Mega pomysł na podstrunnicę gas fchuj( Obraz usunięty.)
Cytat: majkelk w 30 Kwi, 2015, 20:11:20Mega pomysł na podstrunnicę gas fchuj( Obraz usunięty.)Czy ja wiem czy taki mega... masa osób ma taki motyw wytatuowany na ciele. Dla mnie kicz
( Obraz usunięty.)hnggggggggggggg