Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic
Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentami
Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie
Cytat: escape_artist w 23 Gru, 2013, 08:52:25Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentamiNie, nie Kamecki A bo my gramy taki tam progresywny metal. Wokal mamy bardzo lekki, więc sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie już finalnie. Trzeba będzie go trochę schować, a wypuscić sekcje do przodu, zeby większy wpierdal był D:Cytat: commelina w 23 Gru, 2013, 09:17:36Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie Czyżby tutej? http://m23studio.com/A tak na poważnie, to ja bym chciał kogoś z tzw. wysokiej półki. Jestem ciekaw ile Sneap by wziął.
Boisz sie poeksperymentować ?
Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 09:28:17Cytat: escape_artist w 23 Gru, 2013, 08:52:25Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentamiNie, nie Kamecki A bo my gramy taki tam progresywny metal. Wokal mamy bardzo lekki, więc sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie już finalnie. Trzeba będzie go trochę schować, a wypuscić sekcje do przodu, zeby większy wpierdal był D:Cytat: commelina w 23 Gru, 2013, 09:17:36Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie Czyżby tutej? http://m23studio.com/A tak na poważnie, to ja bym chciał kogoś z tzw. wysokiej półki. Jestem ciekaw ile Sneap by wziął.Acle by Ci dobrze zrobil Golden Life nie moze sie mylic:P
Cytat: commelina w 23 Gru, 2013, 10:41:29Boisz sie poeksperymentować ? ale ja doskonale wiem jaki z tego eksperymentu bylby wynik Posty połączone: 23 Gru, 2013, 11:14:28Cytat: escape_artist w 23 Gru, 2013, 09:30:08Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 09:28:17Cytat: escape_artist w 23 Gru, 2013, 08:52:25Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentamiNie, nie Kamecki A bo my gramy taki tam progresywny metal. Wokal mamy bardzo lekki, więc sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie już finalnie. Trzeba będzie go trochę schować, a wypuscić sekcje do przodu, zeby większy wpierdal był D:Cytat: commelina w 23 Gru, 2013, 09:17:36Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie Czyżby tutej? http://m23studio.com/A tak na poważnie, to ja bym chciał kogoś z tzw. wysokiej półki. Jestem ciekaw ile Sneap by wziął.Acle by Ci dobrze zrobil Golden Life nie moze sie mylic:Po Acle myslelismy, kolo 200 funiów za numer.
i jak prace ?fajna muza, szkoda żeby sie zmarnowała :|