Autor Wątek: Lutnik TomoGuitars  (Przeczytany 5231 razy)

Offline space_ace

• Nowy użytkownik
Lutnik TomoGuitars
« 14 Kwi, 2012, 15:15:49 »
Witajcie,
wczoraj odwiedziłem TomoGuitars z zamiarem wyregulowania mojego Epi Les Paul. Zakład mieści się w mieszkaniu przy ulicy Obozowej, jest bardzo kameralnie, lutnik - Tomek - to bardzo kontaktowy gość. Oprócz regulacji akcji strun, krzywizny gryfu i menzury zastanawiałem się też nad wstawieniem siodełka z kości. Od ręki otrzymałem diagnozę co należy wyregulować. Tomek poinstruował mnie jak poprawnie nawijać struny, żeby lepiej trzymały strój i odradził wymianę siodełka. Sama regulacja trwała jakieś pół godziny, siodełko zostało dostosowane do nowych strun 11-54, potem podłączył gitarę do piecyka i sprawdzaliśmy brzmienie po regulacji. Jestem naprawdę bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić TomoGuitars, tym bardziej, że ceny usług w porównaniu z innymi lutnikami są bardzo atrakcyjne.  Wracając do domu cieszyłem się z wyregulowanej gitary i miło spędzonego czasu.

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
Odp: Lutnik TomoGuitars
« Odpowiedź #1 14 Kwi, 2012, 15:18:57 »
witamy Pana Tomka! ;)

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #2 14 Kwi, 2012, 16:09:12 »
Ale to szprytnie wymyśliłeś, teraz nikt się nie dowie że to reklama! :)

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
« Odpowiedź #3 14 Kwi, 2012, 19:05:49 »
super ze ulice podalo sie ale miasta juz niei co pojade na wypizdowek wielki na obozowa i tam bede szukam tomoguitars... bo ulic "obozowa" jest w ciul :D DObra reklama :D

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
« Odpowiedź #4 18 Kwi, 2012, 12:15:21 »
Jak ja lubię jak ktoś zakłada kolejny temat nie czytając innych...

http://forum.sevenstring.pl/gitary-barytonowe-i-inne/tomo-guitars-(tomo_rock)-konkurent-hr-ktokolwiek-widzial-ktokolwiek-macal/

Przeniosę tego pierwszego posta tam ;)
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #5 18 Kwi, 2012, 12:50:26 »
No to dawaj to zara do "co mnie cieszy" :D